Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
jsem rok vlastníkem samice užovky červené var.Amelano. Nyní se přes známé ke mně dostala starší užovka(nevím jaká je to varieta - má žlutobílou barvu). Bohužel ani nevím, zda je to samec nebo samice. Ráda bych oba hady měla v jednom velkém terariu, ale nevím, jestli na sebe nebudou útočit. Jsem v tomto začátečník a nerada bych udělala nějakou botu. Mohli byste mi poradit, zda můžu oba hady dát k sobě? nehrozí nebezpečí útoku? Na krmení bych je oddělovala. velmi děkuju za odpovědi
na obrázku je onen přistěhovalec
Uživatel s deaktivovaným účtem

Právě, že jsou od sebe poměrně velikostně odlišní. Moje současná užovka má cca 90cm. tento má tak 110cm a je o dost tlustší. Terárium má na délku metr a na šířku tuším že 65cm. Foto je z terária pro převoz, foceno po příjezdu ve sklepě, proto je v pozadí ředidlo, jinak tam samozřejmě had není. Myslíte tedy, že s rozdílnou velikostí bude problém? A ještě dotaz, jak už jsem psala, o novém hadovi nevím, zda je to samec či samice, může mít pohlaví vliv na snášenlivost? např, že se dva samci nesnesou? Děkuji za odpověd