Zdravím. Máme dvě krajty. Pravděpodobně kluk a holka. Holku jsme koupili cca pred 5 dny. Kupovali jsme ji zakalenou, ted uz je odkalena a cekame na svlek. Ale jelikoz tyto dva hadi spolu byli v jednom terariu uz od mala (kupovali jsme je ve stejnem obchode) tak jsou na sebe asi moc zvykly, ale nejvetsi problem je v tom ze uz 3 dny jsou oba dva zalezly ve skalnim ukrytu a stale nevylezaji. Jestli je to tim ze on vycitil ze se bude svlekat, nebo ji tam drzi. Mame jim vyndat skalni ukryt nebo jeste par dnu pockat?? Diky
devil666

XXX.XXX.224.13
Nechte je v klidu a pokud se budou svlékat tak musíte hodně rosit. Regiusky už jsou takové, že jsou celý den zalezlé. Aktivní jsou převážně v noci.
devil666

XXX.XXX.224.13
Pokud jdou do svleku tak nevylezou ani v noci.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ten kluk jí určitě nehlídá! Zkontrolujte svá zvířata.
Krajty Královské jsou společenská zvířata mezi svým druhem..
Zkontrolujte zvířata , znamená aby jste hady v prvním případě zkontroloval, jestli na sobě nemají sebe menší známku parazita, a mrknul na jejich trus, klidně jste si mohl na novém hadovi přitáhnout parazity a nakazit tak i druhého hada, tipuji že jste hada neumístil do" karantény" ..
Tome ani nenapadlo, bohuzel chyby zacatecnika u me budou castejsi....neco jsem o tom precetl, tak je poradne zkontroluji. Popripade bych sem hodil foto, jestli by jste mi pak mohli jeste pomoci.
Kazdopadne dekuji.
A omlouvam se jestli sem pusobil nejakym negativnim dojmem, ale jsem zacatecnik...je to stejne jako by jste na silnici potkali autoskolu