To je otázka, na kterou se špatně odpovídá. Být může kdekoliv. Pod nábytkem, za topením, nebo i v jiné místnosti (tamtéž). Vzhledem k tomu, že terárium bylo zamčené, bych se zamyslel, zda nemůže být stále uvnitř (záleží na vybavení - za stěnou, pod miskou, či úkrytem) a pokud ne, prohledal bych místnost (šetrně, s baterkou a co nejmenším posouváním nábytku). Při negativním výsledku celý byt, včetně stupaček a různých škvír a tak... Přeji hodně štěstí při hledání
No,to jsem už zkoušel,s čelovkou jsem se díval pod nábytek,za něj,postel jsem prohrabal,všechny květináče prohledal,pak jsem dal na zem noviny,na to mouku,doprostřčed její misku,na kterou je zvyklá a taky jeji ůkryt a dokola kolem jsem dal igelitové sáčky,ale máme velkej barák a taky mě přepadá myšlenka,že už je dávno někde pryč z baráku...
lukas_123
napsal(a):
No,to jsem už zkoušel,s čelovkou jsem se díval pod nábytek,za něj,postel jsem prohrabal,všechny květináče prohledal,pak jsem dal na zem noviny,na to mouku,doprostřčed její misku,na kterou je zvyklá a taky jeji ůkryt a dokola kolem jsem dal igelitové sáčky,ale máme velkej barák a taky mě přepadá myšlenka,že už je dávno někde pryč z baráku...
I to se mohlo stát, ale s tím už Vám bohužel neporadí asi nikdo. Musíte se podívat i venku, prohlídnout všechno, co Vás napadne. Držim pěsti.
Nepropadejte beznaději. Čtyři uprchlé dospělé krajty královské jsem nemohl najít čtvrt roku, ačkoliv jsem byt obrátil vzhůru nohama a několik nocí probděl s baterkou. Nakonec se našly všechny - v zavřeném botníku zalezlé v zimních botách. Maličkou gutku jsem našel taky až po několika měsících, v dobrém stavu a docela vypasenou. Co žrala ví jen bůh . Myšky v té místnosti rozhodně neběhaly. Myslím že hadi si dokážou poradit lépe, než si umíme představit, a vydrží ukrytí velmi dlouho.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lukas_123
napsal(a):
No,tak to jsem sám zvědavej,ještš jsem jí nenašel ale už jí ani nehledám,buď se ukáže sama nebo má holka smůlu :-)...
Další v nekonečné řadě těch,co mají smůlu. P.s. co znamená ten smajlík na konci?
Nebylo by lepší na takové individuum nereagovat? Očividně je to nějaký nejapný vtip, který sice nechápu, ale opět se tu z toho stává žumpa
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tohle bohužel není žádný žert! Tohoto člověka co napadne,to i udělá, bez ohledu na to co mu radí druzí. (mrkněte třeba do rubriky AKVARISTIKA).Je mi to líto,ale bohužel jsme účastníky drsné reality,ale SHOW to tedy není.
Stačí mi, co jsem četla tady. Stejně se mi tomu nechce věřit, tak tupej být snad nemůže - ale i kdyby, reakce ho v tom jen podporujou. Rohatka, agamy, nežeroucí užovka, nežeroucí hroznýšovec, uprchlá korálovka a filtrování akvárka + touha založit zverimex - přijde mi to jako provokace. Ještě jsem ochotná připustit možnost, že je to nějakej pablb, co si najednou nakoupil x zvířat a ani o jedno se neumí starat. Ale přesto bych řekla, že když na něj nikdo nebude reagovat, tak je buď prodá a nebo chcípnou (což je v tomhle případě vysvobození). Jen si tu s ním kazíte náladu a na první stránce není jedno jediný normální téma (krom fotek Corallus caninus)
. Je to boj s větrnými mlýny...