Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2012 12:27
machulda

XXX.XXX.37.90

Zdravím, nemáte někdo nějaký typ jak jak pochytat cvrčky po bytě, nejlíp nějakou past, která se dá udělat doma. Kůli zvířatům nechci nic chemickýho. Máme je fakt všude, jak my, tak i sousedi si chodí stěžovat. Kočka už jich je taky přežraná že je ani nechce chytat. Mě osobně to nevadí, ale s tema sousedama se pořád dohadovat mě nebaví. I na googlu sem hledal ale nic pořádnýho sem nenašel.

Každej trik a nápad uvítám

Díky moc

17.7.2012 21:15
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Co vypustit ty zvířata co je žerou? Já měla podobný problém a nezbavila jsem se jich, až jednou zvířata šli na zahradu a přijela deratizace!

18.7.2012 18:51
def.

XXX.XXX.136.252

nejlepší je pochytat je v noci, když vylézají ven a dát někam na talířek třeba salát nebo tak. Ale úplně nejlepší je prevence, aby vám neutíkali. Já to vyřešil u chameleónů tak, že na krmení je hází do sklenice s vodou a ty moje potvory se u toho i napijí. A cvrčci neutečou.

19.7.2012 12:43
jojonene

XXX.XXX.167.13

cvrčci jdou za světlem, nech svítit v noci jen lampičku a přiskáčou až k tobě.

3.8.2012 22:36
elaphka

XXX.XXX.165.89

Nebo schovat na ruzna mista v byte kusy oblibene potravy, napr. salatu, poprasene kypricim praskem. Ten v nich nabobtna a zahubi je. Nekde jsem cetla dat smes nakrouhane mrkve, mouky, cukru a kypriciho prasku treba do uzaviratka od petky a zase dat po byte, ale nemam s tim zkusenosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík