Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2006 18:43

Dobrý den,
tak jsem se právě vrátil z dovolené v Bulharsku, oblast Kranevo a zde jsou jediní dva tvorové, které jsem tam za ten týden viděl (myslím co se týče plazů). Jelikož chovám hady a želvám moc nerozumím, nejsem s to určit druhy těchto dvou želv. Ale myslím, že ta vodní je Želva nádherná. Pokud ne, tak se omlouvám, doufám že chovatelé želv prominou. Bohužel, ač jsem se snažil, žádného hada se mi spatřit nepodařilo.
Přeji hezký den.
S pozdravem
Martin

14.8.2006 18:45

martins napsal(a):
Dobrý den,
tak jsem se právě vrátil z dovolené v Bulharsku, oblast Kranevo a zde jsou jediní dva tvorové, které jsem tam za ten týden viděl (myslím co se týče plazů). Jelikož chovám hady a želvám moc nerozumím, nejsem s to určit druhy těchto dvou želv. Ale myslím, že ta vodní je Želva nádherná. Pokud ne, tak se omlouvám, doufám že chovatelé želv prominou. Bohužel, ač jsem se snažil, žádného hada se mi spatřit nepodařilo.
Přeji hezký den.
S pozdravem
Martin

A druhá želva, tentokráte suchozemská...

14.8.2006 18:46

martins napsal(a):
A druhá želva, tentokráte suchozemská...

A ještě jednou...

14.8.2006 18:53

martins napsal(a):
Dobrý den,
Přeji hezký den.
S pozdravem
Martin

ja tedy taky nejsem chovatelem želv,ale myslim si že mate pravdu a že je to želvá nadherná.

14.8.2006 20:01

martins napsal(a):
A ještě jednou...

A tohle je Testudo graeca ibera (co bych za to dal je videt v jejich domovine!). Doufam, zes ji nechal v miru odejit a nevzal sis ji domu!

14.8.2006 20:09

cijoml napsal(a):
A tohle je Testudo graeca ibera (co bych za to dal je videt v jejich domovine!). Doufam, zes ji nechal v miru odejit a nevzal sis ji domu!

No jasně že jsem ji nechal zase odejít. Bylo to super, vidět jak si to metelí zase do lesa. Kdyby tak mohl člověk potkávat i tady u nás takové pěkné želvy. Byla fakt super. Asi si nějakou takovou do budoucna možná pořídím. Přidám ještě jedno foto.

14.8.2006 20:28

martins napsal(a):
Dobrý den,
Přeji hezký den.
S pozdravem
Martin

Jedná se o Testudo hermanni boettgeri, nikoliv o T. g. ibera jak uvádí cijoml (CIJOML).

14.8.2006 23:15

t3rror napsal(a):
ja tedy taky nejsem chovatelem želv,ale myslim si že mate pravdu a že je to želvá nadherná.

Je to Želva nádherná.

15.8.2006 14:55

navay napsal(a):
Jedná se o Testudo hermanni boettgeri, nikoliv o T. g. ibera jak uvádí cijoml (CIJOML).

Řecko 2006

15.8.2006 15:00

dab napsal(a):
Řecko 2006

Řecko 2006

15.8.2006 15:02

dab napsal(a):
Řecko 2006

Řecko 2006

15.8.2006 15:10

dab napsal(a):
Řecko 2006