Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2014 15:05
honzicek

XXX.XXX.90.197

Dobrý den prosím vás o radu chci si pořídit něco do terarka které má 150x70x100 (délka,šířka,výška) chtěl bych buď nějakého hada ale to si myslím že je to zbytečně do tak vysokého terarka tak bych se chtěl jakýho plaza do toho dát. Vím že je toho plný internet ale spíš bych chtěl radu od zkušených chovatelu než od nějakých kritiku který tady boužel jsou všem děkují za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2014 15:18

Teda chlapče nerad se přidávám k těm kritikům, ale tvoje čeština je tak slaboučká, že pochybuji, že Ti někdo zodpovědný odepíše.

18.2.2014 15:22
zdoter

XXX.XXX.124.35

Sice mě budeš považovat za rýpala,ale moje rada je taková,ať si tam pořídíš něco co se libí TOBĚ a ne tam dát něco co Ti někdo poradí. Ty by jsi měl sám vědět co by jsi chtěl mít v terárku. Zkus prolézt internet (třeba na teraporadně sekci pochlubte se) a najdi si něco co Tě zaujme a pak si zjisti jestli by to bylo vhodné pro Tebe. Já osobně bych si tam pořídil třeba morelia spilota z hadů. Z ještěrů třeba baziliška zeleného nebo agamu límcovou. To jsou moji favoriti,ale šlo by tam desítky/stovky jiných zvířat a hlavně každy se zaměřuje na něco jiného a líbí se mu něco jiného. Zdenda.

18.2.2014 16:44
honzicek

XXX.XXX.90.197

Děkují vám za radu mě osobně se líby leguáni zelení ale ty jsou velmi velcí také by mě zaújaly baziliškové ale ty nejsou vhodný pro začatečnici a proty kterým se nelíby má čeština tak se omlouvám sice jsem od narození čech ale my rodiče jsou slovaci a u nás se mluví slovenský a kolikrát když to tu čtu tak jsou tu i dotazy u kterých se směju kolik tam je chyb

18.2.2014 17:16

Fakt promiň, ale zrona Ty se jim nemáš za co smát. Abych mluvil k tématu, zkusil bych asi toho leguána, do tak velkého prostoru se vejde v pohodě. Jde o to, jak má zařízené větrání a vůbec celkově. Nejlepší bude, když sem hodíš fotku terárka.

18.2.2014 18:23
honzicek

XXX.XXX.90.197

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fakt promiň, ale zrona Ty se jim nemáš za co smát. Abych mluvil k tématu, zkusil bych asi toho leguána, do tak velkého prostoru se vejde v pohodě. Jde o to, jak má zařízené větrání a vůbec celkově. Nejlepší bude, když sem hodíš fotku terárka.

Děkují větrání mám v horní části cca 90x 80 cm obdelník. Jinač je to předělaný velke akvarium vím že to není srovna nejlepší ale chtěly jsme ho zachovat my jsme měly krajtu tmavou ale kvuli jeji velikosti jsme ji daly do lepších podmínek myslim jako že má více prostoru a má i družku takže je mu tam rozhodně lépe

18.2.2014 18:24
honzicek

XXX.XXX.90.197

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Děkují větrání mám v horní části cca 90x 80 cm obdelník. Jinač je to předělaný velke akvarium vím že to není srovna nejlepší ale chtěly jsme ho zachovat my jsme měly krajtu tmavou ale kvuli jeji velikosti jsme ji daly do lepších podmínek myslim jako že má více prostoru a má i družku takže je mu tam rozhodně lépe

18.2.2014 18:30

No právě v tom to je u takhle velkého prostoru větrání nahoře nestačí, zatímco nahoře bude chladno, dole bude vedro a zatuchlo. Jestli je to předělané akvárium, očekávám že nemá přední otvírání ale jen horní otvor (jestli se mýlím, prosím opravte mě). Opravdu, dejte sem fotku, ať máme přehled.

19.2.2014 20:48
raddei

XXX.XXX.168.31

Na legoše to bude malý,alespon na iguanu.

Pro haby to zbytečně velké opravdu není a šlo by tam spousta druhů. Jak psal Zdoter,mrkni se po netu co by tě zaujalo,zvaž svoje možnosti a pak se poptej konkrétně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík