Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2006 22:45

Je to nalezenec, ale mě to opravdu nic nepřipomíná, teda připomíná, ale kdyby to nemělo lamely na packách.

21.8.2006 22:46

uroboros napsal(a):
Je to nalezenec, ale mě to opravdu nic nepřipomíná, teda připomíná, ale kdyby to nemělo lamely na packách.

2

21.8.2006 23:28

uroboros napsal(a):
3

Jen tak si zkusím tipnout... Hemidactylus turcicus, ale nikdy jsem je nechoval, pouze mi je to připomíná..

21.8.2006 23:34

vitticeps napsal(a):
Jen tak si zkusím tipnout... Hemidactylus turcicus, ale nikdy jsem je nechoval, pouze mi je to připomíná..

Tak to jsem se dopracoval ke stejnému výsledku řekl bych že to musí být mládě, protože dospělci jsou zbarvení trocu jinak. Nicméně díky že si aspoň myslíš to samý co já.

22.8.2006 19:45

uroboros napsal(a):
Tak to jsem se dopracoval ke stejnému výsledku řekl bych že to musí být mládě, protože dospělci jsou zbarvení trocu jinak. Nicméně díky že si aspoň myslíš to samý co já.

Včera mi také paní posílala tyto fotky a také jsem jí odpověděl že to je turecký tak jsem snad nekecal.

22.8.2006 20:34

uroboros napsal(a):

gekon turecký

2.10.2006 17:54

uroboros napsal(a):

z tech fotek se to neda moc poznat, ale napada me i jista podobnost s gekko monarchus... ten je ale nekolikrat vetsi nez Hemidactylus turcicus, nevim jak je ten foceny jedinec velky

http://images.google.cz/images? svnum=10& hl=cs&lr=&q=gekko+monarchus

Přidejte reakci

Přidat smajlík