Vážení chovatelé, za cca půl roku prodeje octomilek, mám kolem 50-ti pravidelných odběratelů, za což jsem moc rád a můj odchov "much" tím pádem jsem mohl rozšířit i zkvalitnit a jsem nyní připraven uspokojit do druhého dne každého z Vás dalších, láhve jsou absolutně bez závad, tudíž jsou i bez roztočů, jsou plné kvalitních octomilek, na fotkách které zde budu pravidelně aktualizovat, je to jasně vidět a přesně tyto láhve budete i Vy dostávat!!! Očividně někdo tak moc ubohý, který nemůže rozdýchat, že někdo kdo sám chová obojživelníky a krmivo co má navíc, tak i docela úspěšně prodává Vám další zájemcům a tím pádem tento ubožák přichází o pár korunek za tuto činnost, se rozhodl nabourávat se mi do mých mailů, předělat je tak, aby mě tím zdiskreditoval u Vás a získal si tím Vaši přízeň a obohacoval se tímto ubohým nezákonným způsobem...toto je nyní v řešení jak redakce, tak i policie ČR.
přeji Vám úspěšný chov a ať se Vám daří, s pozdravem Petr Šenkýř, 737267765, petr-senkyr@seznam.cz
Dobrý den,
reaguju na vaši snahu uvést zde údaje o svém chovu octomilek a tak zde popíši mou zkušenost s vámi. Předem bych chtěl uvést , že s inzercí snažící se vás pošpinit nemám nic společného.
Včera přišel od vás balík objednaný kolegou. Objenával 8x pet lahev, v domění , že jich přijde 10 , alespoň tak to uvádíte v inzerci 4+1 zdarma. To se nestalo a přišlo jen těch osm objednaných, no asi se nevlezli do krabice a přijdou dodatečně. Minimálně ve třech je více roztočů než much , no alespoň jsou vypasený ,tak že se snima dá krmit.Tvrdíte , že násady jsou bez roztočů, tak tam asi nalezli ze svačiny pošťáka, co je k nám vezl, jinou možnost nevidím, vy ano ?
Toto není jen váš problém, ale dá se říct , že jsem nikdy neměl dobrou zkušenost s objenanými octomilkami, snad jen od achety. Teď naposled koupený na burze , taky stojej za h...o , a to vypadali fakt dobře, ale líhnivost je dost nízká , nebo žádná.
T. Černý , Děčín