E.macularius chocoalbino

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2005 14:32

Mohl byste někdo vložit fotku tohoto druhu?Nevím jak jsou zbarvení...

24.7.2005 12:44

vitticeps napsal(a):

Hledal jsem ve 13. světových vyhledávačích www stránek, a nic.

24.7.2005 12:55

ocipuci napsal(a):
Hledal jsem ve 13. světových vyhledávačích www stránek, a nic.

http://www.vmsherp.com/ViewLeopards.htm

24.7.2005 13:27

euny napsal(a):
http://www.vmsherp.com/ViewLeopards.htm

Nic zvláštního. Foto jsem lusknul na yahoo tak doufám že mě nikdo nebude napadat.

24.7.2005 15:11

luma napsal(a):
Nic zvláštního. Foto jsem lusknul na yahoo tak doufám že mě nikdo nebude napadat.

Ahoj, já mám dvě samice.jsou žloutkově žluté se světle hnědou kresbou jak mléčná čokoláda.proto asi ten název je to barevná mutace asi od amíků.Ale více se dozvíš na Maculárius web u sl.Heleny. Saša.

30.7.2005 20:33

vitticeps napsal(a):

Ahoj,
neni to druh:o), je to jen barevna mutace. Označení "Albino" je obchodní označení. Geneticky se jedná o amelanismus. Existuji 3 zname "Albino" mutace, tři linie albin: Rainwater (známí také jako Las Wegas Albino), Tremper, Bell. U kazde linie je amelanismus urceny zmenou (mutaci) jineho genu, ale vysledky jsou velmi podobne> cerne zbarveni kresby je potlaceno, pripadne chybi uplne, takze existuje cela skala "Cokoalbin", nektera maji kresbu temer ruzovou, jina svetle hnedou, nejtmavsi cokoalbina si lide mohou na prvni pohled splest s obycejnymi gekonciky.. vsichni mali cokoalbinci se ale lihnou ruzovozluti (vyrazne barvy, vypadaji jako bonbon:o) a behem tydne jejich kresba (!!!) zacina tmavnout (bylo to pro me prekvapeni, ze tmavli skoro pred ocima).

15.9.2005 11:57

vitticeps napsal(a):

To není druh, chocoalbina jsou (T+) amelanická forma. Přikládám fotky z našeho letošního odchovu: z leva do prava: hetero na albino (fenotypově klasické), chocoalbino (yellow banded Tremper line), hypomelanické (Hypo)

15.9.2005 11:58

brosetti napsal(a):
To není druh, chocoalbina jsou (T+) amelanická forma. Přikládám fotky z našeho letošního odchovu: z leva do prava: hetero na albino (fenotypově klasické), chocoalbino (yellow banded Tremper line), hypomelanické (Hypo)

A ještě jedna fotka - dole dva týdenní čokoalbínci, nad nimi malé hypo.

15.9.2005 11:59

brosetti napsal(a):
A ještě jedna fotka - dole dva týdenní čokoalbínci, nad nimi malé hypo.

Chocoalbino - týdenní.

19.9.2005 17:18

brosetti napsal(a):
Chocoalbino - týdenní.

Dalsi fotky jsou pod na www.reptarium.cz, jen nejsou popsane. Pod jmenem mym - Prerost, fotky z vlastniho a je tam i porovnani mladat obyc amelano/albino, navic s leucistic formou a temer cerna forna Eubliku a dalsi odchylky. Honza

25.10.2005 14:32

vitticeps napsal(a):

KATALOG BAREVNÝCH FOREM EUBLEPHARIS MACULARIUS:

http://macularius.wz.cz/barevneformy.htm

Přidejte reakci

Přidat smajlík