Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lampař

16.9.2006 16:48
lampař

lampař napsal(a):
Elseya schultzei

Domovem téhle želvy je Nová Guinea, dorůstá přes 20 cm a pozná se podle barvy bříška (plastronu).

lampař

16.9.2006 16:49
lampař

lampař napsal(a):
Domovem téhle želvy je Nová Guinea, dorůstá přes 20 cm a pozná se podle barvy bříška (plastronu).

:-)

lampař

16.9.2006 17:11
lampař

lampař napsal(a):
Elseya schultzei

Elseya novaeguineae

lampař

16.9.2006 17:13
lampař

lampař napsal(a):
Elseya novaeguineae

Pár Elseyí zhora

lampař

16.9.2006 17:14
lampař

lampař napsal(a):
Pár Elseyí zhora

a zdola

lampař

16.9.2006 17:18
lampař

lampař napsal(a):
Elseya schultzei

Elseya branderhorsti - tahle je z Elseí asi největší. Tohle je asi tříleté mládě.

lampař

16.9.2006 17:23
lampař

lampař napsal(a):
Elseya branderhorsti - tahle je z Elseí asi největší. Tohle je asi tříleté mládě.

Takhle vypadá srovnání tříleté elseye s loňskou a mým zapalovačem :-) Elsea branderhorsti dorůstá přes 40 cm.

lampař

16.9.2006 17:24
lampař

lampař napsal(a):
Takhle vypadá srovnání tříleté elseye s loňskou a mým zapalovačem :-) Elsea branderhorsti dorůstá přes 40 cm.

kuk

18.9.2006 07:35

lampař napsal(a):
Elseya schultzei

Ahoj Martine, nádherně zbarvené želvy. Jsou ještě kontrastnější než moje Emydura subglobosa. H.

18.9.2006 07:36

lissemys napsal(a):
Ahoj Martine, nádherně zbarvené želvy. Jsou ještě kontrastnější než moje Emydura subglobosa. H.

dospělá samice E. subglobosa

18.9.2006 07:36

lissemys napsal(a):

dospělý samec E. subglobosa

18.9.2006 07:37

lissemys napsal(a):

chovný pár E. subglobosa

18.9.2006 07:37

lissemys napsal(a):

chovný pár E. subglobosa

18.9.2006 07:38

lissemys napsal(a):

mladé E. subglobosa

lampař

18.9.2006 07:49
lampař

lissemys napsal(a):
mladé E. subglobosa

Ahoj Lissemys :-) Docela by mě zajímalo jak moc pusobi barvivo ve stravě na zbarvení. Protože se už rodí výrazně zbarvené (někdy víc někdy míň) tak zjevně dokážou ty "barvící" látky získávat i jinak než z karotenů z potravy. Je fakt že Tvoje subglobosa si nádherné barvy udržela pěkně až do dospělosti, což moje samice téhož druhu nedokázala. M.

lampař

18.9.2006 07:56
lampař

lampař napsal(a):
Ahoj Lissemys :-) Docela by mě zajímalo jak moc pusobi barvivo ve stravě na zbarvení. Protože se už rodí výrazně zbarvené (někdy víc někdy míň) tak zjevně dokážou ty "barvící" látky získávat i jinak než z karotenů z potravy. Je fakt že Tvoje subglobosa si nádherné barvy udržela pěkně až do dospělosti, což moje samice téhož druhu nedokázala. M.

mimochodem, tady je k vidění extrémně rudá subglobosa: http://www.empireoftheturtle.com/ emydura_subglobosa.htm - (vymažte mezeru v adrese)

18.9.2006 10:11

lampař napsal(a):
mimochodem, tady je k vidění extrémně rudá subglobosa: http://www.empireoftheturtle.com/ emydura_subglobosa.htm - (vymažte mezeru v adrese)

Moji miláčkové :o) (focení se jim moc nelíbí) Elseya branderhorstii

18.9.2006 10:16

nikoltall napsal(a):
Moji miláčkové :o) (focení se jim moc nelíbí) Elseya branderhorstii

Elseya branderhorstii

18.9.2006 11:31

lampař napsal(a):
Elseya schultzei

A ja ich chcem všetky

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.9.2006 12:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

ado napsal(a):
A ja ich chcem všetky

Taky bych chtěl, ale bohužel se tu nějak nedají sehnat želvy rodu Elseya z Austrálie. Tyto tři druhy jsou z Novoguinejské. Jestli tady někdo chová Jiné, ať se mi prosím ozve :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík