Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mikmik

23.6.2015 12:30
Mikmik

XXX.XXX.39.243

Ahoj te chtěla bych se zeptat mam dva Králíky jeden je sameček (3roky)a jedna je samička (7mesicu) žijí spolu už od malá v jedné kleci měli se rádi, ale zničeno nic se spolu perou. Oddělila sem je ale nechápu proč to dělají a jak je to odnaučit... Poradí mi někdo ?
Děkuji moc.

23.6.2015 12:53
jehněda

XXX.XXX.31.8

Zřejmě je samice březí.Samec jí obtěžuje a tak ho odhání...Jak jednoduché , to Vás nenapadlo?

23.6.2015 13:06
borax

XXX.XXX.39.131

Mikmik napsal(a):
Ahoj te chtěla bych se zeptat mam dva Králíky jeden je sameček (3roky)a jedna je samička (7mesicu) žijí spolu už od malá v jedné kleci měli se rádi, ale zničeno nic se spolu perou. Oddělila sem je ale nechápu proč to dělají a jak je to odnaučit... Poradí mi někdo ?
Děkuji moc.

Tak to je tedy dotaz? !
Některé samice odhání samce i když nejsou březí....
Třeba proto, že je bolí hlava

23.6.2015 13:27
ladislav250

XXX.XXX.32.137

Za ty roky se asi již nesnáší.

23.6.2015 13:29
Lapin

XXX.XXX.28.242

Mikmik napsal(a):
Děkuji moc.

Ako to vyzeralo, keď sa..prali" ?

23.6.2015 13:39
peterdroppa

XXX.XXX.150.110

Od mala asi neziju ked ma samec 3 roky a samia 7 mesiacov to co vas napadlo mat ich spolu. Preboha dalsi co nevie o kralikoch ani prd. Boha date si do googla chov kralikov, krmenie, rozmnozovanie,... A nepiste tu hluposti trivialne veci a tie hnede gulicky v klietke su hovna nie cerealie do mlieka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2015 14:04

Petredroppa, nebuďte hned nelidský.Můžou za to rodiče, že ji dovolili pár.Tak holčina ještě nemusí nic vědět o rozmnožování.Zřejmě má na mysli že dala samičku k samci hned od malička.I když, pochybuju že 3letý samec by přijal tak malé mládě.
Borax, od Vás bych tedy takovou odpověď dítěti nečekala.Jak už jsem někde napsala:člověk se učí celý život.
Pro mikmik:Hollka, už je spolu nedávej a počkej jestli se ti samička okotí.Jedno holt bude muset do jiného kotce a nebo jestli je máš v obýváku tak z domu, nebo se bude samice každý měsíc kotit.Kotit, tím myslím že ti přivede na svět mladé.

23.6.2015 14:53
borax

XXX.XXX.45.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Petredroppa, nebuďte hned nelidský.Můžou za to rodiče, že ji dovolili pár.Tak holčina ještě nemusí nic vědět o rozmnožování.Zřejmě má na mysli že dala samičku k samci hned od malička.I když, pochybuju že 3letý samec by přijal tak malé mládě.
Borax, od Vás bych tedy takovou odpověď dítěti nečekala.Jak už jsem někde napsala:člověk se učí celý život.
Pro mikmik:Hollka, už je spolu nedávej a počkej jestli se ti samička okotí.Jedno holt bude muset do jiného kotce a nebo jestli je máš v obýváku tak z domu, nebo se bude samice každý měsíc kotit.Kotit, tím myslím že ti přivede na svět mladé.

Faltusko já jsem nevěděl, že tazatel je dítě.
Odpověď byla myšlena žertem. Dospělý pochopili...

23.6.2015 16:59

Já taky nevím, jen soudím podle dotazu že je to dítě.Pochopila jsem že, jste to myslel žertem, ale ta slečna to tak brát nemusí smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík