Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153
Ahoj. Mám doma pár králíků kteří vůbec nepřibírají na váze. Moje kamarádka má samici která porodila o týden déle než moje samice, ale její králíčci jsou o dost větší a více váží. Každý den jim dávám seno (i vodu) a 2-3 týdně oves s granulemi. Co jim mám dávat aby přibrali? Co se vám nejvíce osvědčilo?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Mám doma pár králíků kteří vůbec nepřibírají na váze. Moje kamarádka má samici která porodila o týden déle než moje samice, ale její králíčci jsou o dost větší a více váží. Každý den jim dávám seno (i vodu) a 2-3 týdně oves s granulemi. Co jim mám dávat aby přibrali? Co se vám nejvíce osvědčilo?
To jako jenom 2-3 týdně je krmíte granulema s ovsem? Co takhle jim dávat každý den? Z čeho mají podle vás růst? Buďte ráda že ještě žijí.
Neda sa to jednoznacne povedat v jednom vrhu boli 4 a v druhom sice 2t starsie 10 a rozdiel by ste nesoznali. Ake su stare zrno by malo byt kazdy den ale podla veku a v tychto horucavac radsej ich podrzte na diete potom im pridate chytia va kokcu a hotovo. A vlstne ake mate rasu ci krizence a coho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153
Chovám převážně belgické obry, ale i kalifornské a české strakáče.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153
Obry krmím jinak. Tak jak jsem napsala krmím strakáče.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Obry krmím jinak. Tak jak jsem napsala krmím strakáče.
Na to se vykašlete. Nerostou = krmíte málo! Co v tom hledáte za vědu. Ze sena nenaberou. Jádro a granule každý den, někde v tabulkách se podívejte na dávky pro prcky podle věku. Nebo se třeba někdo tady slituje a poradí.
PS, když to tady říkají čtyři lidi, asi by na tom něco mohlo být, co vy na to.
hyplus

XXX.XXX.59.151
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Oves ne ječmen s granulema směs dohromady ad libidum a na kokcidie forticoat 2x týdně druhá dávka před vykydáním...