TRHY chovatelů se konají v neděli 30.8.2015 od 7.hod.do 11.hod. v chovatelském areálu vedle vlakového nádraží ve Vyškově. Prodej drůbeže, králíků, holubů, exotického ptactva, zakrslých králíčků, morčat, krmiva, chovatelských potřeb, králíkáren, misek, napáječek, budek a jiné. Výkup exotického ptactva a králičích kůží je zajištěn. Každý chovatel i pěstitel si může přijet prodat svoje přebytky. Občerstvení zajištěno. Všichni jste srdečně zváni.
čada
napsal(a):
Trochu dost zklamání, na prodej snad jen 4 králíci
Vážená paní a asi i chovatelko.Prvně si dejte sama sobě otázku:Vím co jsou to TRHY a co je výstava drobného zvířectva. Rozdíl je velký.Protože jste jela na TRHY, tak si Vám dovoluji je popsat.TRHY probíhají tak, že co si na ně chovatelé donesou, tak se zde prodává.A když TRHY začínají v 7.hod.tak je zde vždy více zvířat jak vy uvádíte.Samozřejmě, že po určité době prodeje zvířata ubývají.A osobně si myslím, že z těch čtyřech králíků jste si nevybrala.Těch králíků, co vy chováte: Moravských modrých zase moc není.Navíc u každého inzerátu je uveden telefonní kontakt, kde si můžete ověřit zda je na trzích ten váš potřebný králík.A jde to i v 7.hod.v den konání trhů.Snad Vám to stačí. .
Vážený pane asi i chovateli. Nevím proč mě napadáte. Vím jaký je rozdíl mezi trhy a výstavou. Napsala jsem jen svůj názor. Byla jsem tam v 8hod. a prázdných klecí tam moc nebylo. Moravskou modrou mám pouze jednu samici a jela jsem tam s tím, že si koupim králíka, který se mi bude líbit. Dopředu jsem rozhodně neřešila, jestli to bude strakáč, nebo VSS, nebo cokoliv jiného.
Nepřipadá mi zrovna dobrý nápad ráno volat pořadateli, prosim vás, kolik tam máte králíků a jaké? Jen jsem se tady zmínila, že tam bylo málo králíků a že mě to zklamalo. Na to snad mám právo, vyjádřit svůj názor. Vyškov je okresní město, prostě jsem čekala, že to bude lepší. Holubáři a chovatelé exotických ptáků si naopak určitě přišli na své. Já coby králíkářka jsem prostě byla zklamaná. Toť vše.
Dobrý den,
jako pořádajícího mě jistě zamrzí každá, byť sebemenší kritika. Chápu zklamání čada, je pravda, že výběr králíků nebyl zrovna velký. Ale ani pořádající organizace neovlivní nabídku chovatelů. Možná by bylo dobré příště napsat tady v diskusi, že máte v úmyslu nějakého králíka zakoupit a snad by jste se s někým domluvila. Někteří chovatelé vozí zvířata jen po domluvě s potencionálním kupujícím.. Bohužel i někteří obchodníci k nám oproti jiným trhům nedorazili, neboť probíhala v Českých Budějovicích Země živitelka. Doufám, že na Vyškov nezanevřete a příště zase přijedete.