Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2015 20:43
dury

XXX.XXX.246.71

A tak od dnešní VH máme nového předsedu ÚV, kterým byl zvolen. ing. Kroft.

5.12.2015 21:10
chovatelpodluzi

XXX.XXX.51.47

Za mne dobrá, pak Kroft na mne vždy působil velmi rozumně a slušně.

5.12.2015 21:11
dury

XXX.XXX.246.71

chovatelpodluzi napsal(a):
Za mne dobrá, pak Kroft na mne vždy působil velmi rozumně a slušně.

Souhlasím.

6.12.2015 17:49
fmoravec

XXX.XXX.136.183

Tak nevím, přežil Kratochvíla, Krále, Kotyzu - to svědčí o dobré manévrovací schopnosti
Spíše mi vadí, že ze zdravotních důvodů nemohl pracovat jako místopředseda (?) a nyní je zdravý?
Rád bych mu to věřil
Ale začínáme 100 dní hájení, tak jim držme palce

6.12.2015 19:11
kachna

XXX.XXX.188.76

Hlavně to svědčí o vůli členské základny k přežití ČSCH a to mi přijde to nejdůležitější.
Držím palce, přeji hodně odvahy a dobrou ruku při výběru generálního sekretáře.

6.12.2015 19:46
fmoravec

XXX.XXX.136.183

kachna napsal(a):
Hlavně to svědčí o vůli členské základny k přežití ČSCH a to mi přijde to nejdůležitější.
Držím palce, přeji hodně odvahy a dobrou ruku při výběru generálního sekretáře.

No snad generálního sekretáře ne, konečně došlo delegátům, že bez ekonoma to nepůjde!

7.12.2015 09:58
kachna

XXX.XXX.188.76

Výběrové řízení na GS je už vyhlášené :o)
My bychom podle mě potřebovali leadera (český termín vůdce z pochopitelných důvodů nepoužívám), vizi a plány rozvoje.
Ale jsem si vědomá toho, že pokud toto nenacházíme ani na státní a Evropské úrovni, je těžké někoho takového najít na úrovni zájmového sdružení.
(To prosím není kritika př. Krofta, vážím si jeho odvahy pustit se do téhle funkce a vkládám do něj stejné naděje jako jsem vkládala do př. Kotyzy)

Myslím třeba, že bychom měli mít
- plán získávání nových členů
- vnitřní diskusi pro všechny členy (třeba i s automatckým členstvím - jméno + číslo čl. známky cobi heslo).

7.12.2015 10:31
kachna

XXX.XXX.188.76

Jéje, hrubka "coby" omlouvám se, píšu jednoruč, což neumím, druhoruč obsadilo dítě.

9.12.2015 07:29
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.129.7

kachna napsal(a):
Výběrové řízení na GS je už vyhlášené :o)
My bychom podle mě potřebovali leadera (český termín vůdce z pochopitelných důvodů nepoužívám), vizi a plány rozvoje.
Ale jsem si vědomá toho, že pokud toto nenacházíme ani na státní a Evropské úrovni, je těžké někoho takového najít na úrovni zájmového sdružení.
(To prosím není kritika př. Krofta, vážím si jeho odvahy pustit se do téhle funkce a vkládám do něj stejné naděje jako jsem vkládala do př. Kotyzy)

Myslím třeba, že bychom měli mít
- plán získávání nových členů
- vnitřní diskusi pro všechny členy (třeba i s automatckým členstvím - jméno + číslo čl. známky cobi heslo).

O možnosti diskuze na svazovém webu pro všechny mluvil na VH v kuloárem jeden z nových členů ÚV. Právě s heslem čísla členského průkazu. Tak doufejme, že to dopadne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík