Samice se nechce ramlovat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2017 14:52
Stepjino

XXX.XXX.4.234

Dobrý den chci se zeptat samici mam už 5 měsíců její stáří je 10 měsícu a marně se jí pokouším připustit krří se do rouhu a kvičí zkousím ji podruhé a už normalně pobíha a nekvičí prosím o radu ?!

2.1.2017 16:49
hokrví

XXX.XXX.105.226

Cítí zimu, chce to trpělivost.

2.1.2017 17:46
Stepjino

XXX.XXX.4.234

Děkuji za radu

2.1.2017 18:55
borax

XXX.XXX.91.21

Vitamin E-100 mg rozpustit v teplé vodě a injekční stříkačkou do tlamy.
Po dobu 3-4 dnů ( jen jednu tobolku!)
Každý den zkoušet dávat k samci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2017 19:27

Myslím že zimou to není, nám se králice kotí celou zimu naprosto bez problémů. Osobně bych samici dávala každý den k samci a ona se nechá, ale také hodně záleží na tom v jaké je kondici. Vůbec nepíšete čím krmíte, samici může něco chybět a v tom může být problém. Také napište, co máte za plemeno, u obrů je desetiměsíční samice sotva dorostlá, u menších plemen už může být zatloustlá.

2.1.2017 19:56
Stepjino

XXX.XXX.4.234

Dobrý večer já krmíme trochu ječmene a v tom sem tam granule s lékařem čivy a ještě senem jednou za dva týdny jablečný ocet do vody a jeto albín střední plemeno u moravské modré není problém ta už mi odchovala troje mladé se samcem burgundským?!

2.1.2017 21:34

Co je to trochu? Jinak, osobně bych vyměnila oves za ječmen a zkusila dávat do vody rabitin.
Myslím že se brzy začne ramlovat. Granule s léčivy vyměňte za nějaké jiné zrovna nedávno se tu probíraly v diskuzi druhy granulí, tak se inspirujte. Granule s léčivem nemá cenu dávat králíkům ve směsi, ředíte účinnou látku a jenom si u králíků vytváříte stále odolnější kokcidie.

2.1.2017 21:35

Pardon, ječmen za oves.

3.1.2017 11:25
slovensko

XXX.XXX.178.6

Ked sa otepli dostane ruju. V zime sa najlepsie pripusta ked svieti slnko a je nad nulou.

3.1.2017 12:03
Stepjino

XXX.XXX.4.234

Jaké máte osobní zkušenosti s ovsem ?!

3.1.2017 14:05
slovensko

XXX.XXX.178.6

Ovos davam vsetkym kralikom ale nie je to zazrak na ruju. Nie vzdy sa daju samice pripustit. Kraliky ho zvyknu prehryzat a vyberaju len vnutro. Ovsene vločky je dobre davat malym kralikom, ked sa ucia zrat tuhu stravu. Davam ich az do dvoch mesiacov veku.

3.1.2017 15:44

Tak sám o sobě jistě zázrak oves není, ale z obilovin má pro králíky velmi vhodné složení, protože neobsahuje tolik škrobu. Králíci po něm tak rychle nepřibírají, ale pro chovné králíky a mláďata je výborný. Po ječmeni vám králice snadno ztloustnou, pokud dáváte oves nestane se to.

Když já jim dám ovsa

3.1.2017 19:58
Když já jim dám ovsa

XXX.XXX.27.4

On oves obsahuje právě i vitamín E, proto se údajně dává. Já dávám oves a párkrát ročně i vitamín E (jako hydrovit do vody, a rovnou i se selenem a k tomu A+D3, dávám to všemu a tak dám i králíkům).

Jestli to účinkuje nevím, samice mají od počátku apetit (sexuální, či potřebu mít mladé - kdo ví?) větší jak samec.
Tím neříkám, že je to lenoch. Normálně mu závidím. Po ránu obklopen ze všech stran svými samičkami a králíčky. Jen si tak spokojeně leží a užívá si to.

Brojleri

10.1.2017 00:21
Brojleri

XXX.XXX.59.150

Stepjino napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat samici mam už 5 měsíců její stáří je 10 měsícu a marně se jí pokouším připustit krří se do rouhu a kvičí zkousím ji podruhé a už normalně pobíha a nekvičí prosím o radu ?!

Kňoura bo je prvnicka necelá falešná říje tzv. Neutrální kotec 2 samice jedna z nich co chcete připustit a samec k nim a hlídat si to aby obskocil tu co chcete šťastný chov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík