Domajs892

XXX.XXX.179.250
Dobrý den. Mohl bych se zeptat, chtěl bych si koupit zakrslého králíka.. Je nějaký menší králík než zakrsly? Jde mi o to ať není moc velký..Moc vám děkuji.
kolem-jdouci

XXX.XXX.236.154
Domajs892
napsal(a):
Dobrý den. Mohl bych se zeptat, chtěl bych si koupit zakrslého králíka.. Je nějaký menší králík než zakrsly? Jde mi o to ať není moc velký..Moc vám děkuji.
Morce pokud to budou kvalitni zakrslaci tak nebudou moc velky, je problem ze spousta z tech co se daj koupit jsou naprskany vsim moznym takze tak 5O/5O.
karo2702
napsal(a):
Když si koupíte zakrslého krátkouchého s PP a tetováním tak bude vážit 1kg. Když budete kupovat berana, tak počítejte ke 2kg. A když králíka s tzv. VP nebo ze zverimexu, tak vám může vyrůst i 4kg příšera.
Přesně tak. Navíc čistokrevného králíka s rodokmenem lze koupit za zlomek ceny co předraženého křížence s jakýmsi výpisem předků z chovatelské stanice.
Janae

XXX.XXX.196.25
Domajs892
napsal(a):
Já bych se zeptala taky.
Má nějaké zakrslé plemeno lepší předpoklady "být mazlíkem" nebo je to kus od kusu? Je v tomto rozdíl mezi králíkem a králičicí?
Nebo je to kus od kusu?
Líbil by se mi rex s leopardí kresbou.
Janae
napsal(a):
Já bych se zeptala taky.
Má nějaké zakrslé plemeno lepší předpoklady "být mazlíkem" nebo je to kus od kusu? Je v tomto rozdíl mezi králíkem a králičicí?
Nebo je to kus od kusu?
Líbil by se mi rex s leopardí kresbou.
Povahové rozdíly mezi plemeny nejsou. Je to opravdu kus od kusu.
A mezi pohlavím jsem spíš pro samce. NĚKTERÉ samičky bývají v době říje "náladové". Mám i hodné samičky a znala jsem opravdu hodně agresivního samce. Takže také se dá říct že je to kus od kusu .
JanT

XXX.XXX.7.136
Takový králik se dá i jíst, na maso?