Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2017 11:13
vaca11

XXX.XXX.21.74

Dobrý den, králikům teče krev z uší nevíte jak jim pomoct ?viz. foto.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2017 12:10

Tohle je dost strašně rozjetý ušní svrab. Okamžitě zajdětě do obchodu, kupte arpalit a uši jim vystříkejte. Nestačí to rozhodně udělat jednou, postřik musíte opakovat, postup najdete v mnoha předchozích diskuzích. Osobně se mi osvědčilo po ukončení léčby nakapat do uší ivomec. Doporučil mi to veterinář, je to šetrnější než injekce a nemusíte pak tolikrát opakovat postřik arpalitem, ale nesmí tam být takhle strašné strupy. To je prostě hrůza, měl jste to řešit mnohem dřív.

13.11.2017 12:15

Domácí masíčko ze zdravých králíčků, mňam mňam.

Už to pozadí fotek hovoří za vše.

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 13:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

Tie rukavice sú super, inak DES Ako často kontrolujete Králiky? Denne treba pohľadom pozrieť oči, uši, nos + Bobky a pri čistení aj laby+ pohlavie Učiť sa a vzdelávať, pracovať a neleniť=MIINIMUM PROBLEMOS

13.11.2017 13:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.122

Některá zvířata ještě i dnes, žijí hůř než odpad.
Na slepicích jsem to viděla taky...i jinde.

13.11.2017 13:14
jardagin

XXX.XXX.25.115

vaca11 napsal(a):
Dobrý den, králikům teče krev z uší nevíte jak jim pomoct ?viz. foto.

To si dělate srandu ? Tak jak snesu hodně ale tohle je moc, ten kralik to nema ze dne na den. To je několi tydnu. NIC NECHOVEJTE.

Svrab jak dělo, jednoducha nemoc, ktera se da lečit! Ještě si vezmete rukavice to, aby jste něco nechytl. Ale králíka v tom necháváte jakou dobu. Jste pra... nejvyššího kalibru. Nakopat vas do řiti.

13.11.2017 13:45
vaca11

XXX.XXX.21.74

Arpalit ted nejak inovoval a v lékarně že je to jenom na psa.je to ted arpalit neo tak nevím co koupit není něco v náhradě?

13.11.2017 13:49

vaca11 napsal(a):
Arpalit ted nejak inovoval a v lékarně že je to jenom na psa.je to ted arpalit neo tak nevím co koupit není něco v náhradě?

Arpalit jako arpalit, je to úplně jedno, že na obalu není namalovaný králík.

Taky jim pořádně vyčistěte.

13.11.2017 13:51
vaca11

XXX.XXX.21.74

jardagin napsal(a):
To si dělate srandu ? Tak jak snesu hodně ale tohle je moc, ten kralik to nema ze dne na den. To je několi tydnu. NIC NECHOVEJTE.

Svrab jak dělo, jednoducha nemoc, ktera se da lečit! Ještě si vezmete rukavice to, aby jste něco nechytl. Ale králíka v tom necháváte jakou dobu. Jste pra... nejvyššího kalibru. Nakopat vas do řiti.

Není to můj chov!byl jsem u kamaráda opravovat auto proto ty rukavice a ukazoval mně chov -stará se mu o to manželka on je přes týden na stavbách tak jsem to nafotil a, že se poptám...

13.11.2017 13:53
jardagin

XXX.XXX.25.115

vaca11 napsal(a):

V te lekarně jsou koukam taky pak...

13.11.2017 13:55
jardagin

XXX.XXX.25.115

vaca11 napsal(a):
Není to můj chov!byl jsem u kamaráda opravovat auto proto ty rukavice a ukazoval mně chov -stará se mu o to manželka on je přes týden na stavbách tak jsem to nafotil a, že se poptám...

Tak ji to vyřidte A nakopejte ji do řiti a ženska tak to musí byt pěkna humusačka.

13.11.2017 14:01

vaca11 napsal(a):

No, spíš to vypadá, že se nestará nikdo...

13.11.2017 14:23

Můžete také zajít na veterinu a koupit neostomason, ten musíte naředit a uši vystříkat. Osobně jsem ho používala u psa na blechy, ale veterinář mi doporučil i na případné problémy u králíků.

13.11.2017 15:48
burgund6

XXX.XXX.33.11

vaca11 napsal(a):

Zajímavé je, že kdykoli se tady řeší nějaká "prasárna", tak se jedná o sousedův nebo kamarádův chov.

13.11.2017 15:58
Varaxi

XXX.XXX.1.226

burgund6 napsal(a):
Zajímavé je, že kdykoli se tady řeší nějaká "prasárna", tak se jedná o sousedův nebo kamarádův chov.

No, můžete mít pravdu. Na druhou stranu, komu jsou zvířata tak moc ukradená, že to nechá zajít takhle daleko, ten k tomu netu nesedne a nehledá informace, když to jde do kytek, spíš to všechno majzne paličkou. Leda by ta zvířata byla drahá, to se pak může přerazit péčí. Ale na drahého zajucha to nevypadá.

13.11.2017 18:09
ančovička1

XXX.XXX.220.126

Kamarád by ty králíky měl vzít a odnést je k veterináři naočkovat Ivomec, arpalitem bych to neřešila, králíka to bude jen pálit a do vnitřku ucha se to stejně nedostane, takže je budete jen trápit..po injekci to máte zaručeně pryč, jen je potřeba uši čistit, svrab vytírat a uši ošetřit hojivou mastí...nedavno k nám někdo hodil kotě, prašivina mu lezla z uší, vet ho píchnul a jen jsem mu ten hrozný svrab vytahovala z uší, používala jsem vatové tyčinky do uší namočené do stolního oleje... svrabu jsme se za týden zbavili bez arpalitu, kočičku mám stále

8.12.2017 21:17

Tohle mě inspirovalo, abych konečně dopsala tohle: http://zverolekarka.com/usni-svrab/.

8.12.2017 21:31
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tohle mě inspirovalo, abych konečně dopsala tohle: http://zverolekarka.com/usni-svrab/.

Díky za to! Velmi poučné

Neregistrovaný uživatel

10.12.2017 13:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Chudáčci ušáčci nechápu jak může někdo takto chovat, nechat to dojít tak daleko, tohle není chov ale týrání

Přidejte reakci

Přidat smajlík