Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2019 17:07
Birminghem

XXX.XXX.114.160

Dobrý deň !

Mam problém s pripúšťaním samíc.Samec výborne samice pripusti na 3 skoky ale na kontrolnom páreni ich zase pripustí aj keď vrčia.Skúsil som aj počkať či sa neokotia ale 3 termíny prešli a nič. Neviem v čom je problém.
Je to kvôli zime ?
Je samec neplodný ?
Ako mam ďalej pokračovať ?

5.1.2019 20:06
kavis

XXX.XXX.142.238

Opět. Zkuste jiného. A jestli půjdou ,tak vyřadit. Nemá cenu čekat,jestli se zadaří .
Je třeba si držet dobré kusy a ne špatné. Jestli je s pp,tak to nezaručuje,ze je super.
To nejlepší Vám stejně žádný chovatel neprodá o to se musíte zasloužit sám.

7.1.2019 21:56
ančovička1

XXX.XXX.57.58

Když samici znovu po jake?..době pripoustite a vrčí,znamena to,ze samce nechce,je brezi..jestli ji samec ublizil,mohla potratit..ja zadne "zkusebni" pripousteni nedělám,samicky mam v klidu a maji plna hnizda..

7.1.2019 22:18
ančovička1

XXX.XXX.57.58

Chovejte radši slepice..

8.1.2019 07:03
kavis

XXX.XXX.254.144

Taky nedělám kontrolní skok.
Jsem u prvního ,nechám ho tak 3x spadnout a hotovo. Z 90 ti procent ,pak samice porodí.

10.1.2019 07:23
pe3k

XXX.XXX.7.185

Pridám sa do vlákna.Mám samca vss.Predtým bez problémov pripúšťal ale teraz sa mu akosi nechce.A všimol som si že sa mu vtiahli(?) semenníky.Čím to môže byť?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2019 09:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednou se nám přesně tohle stalo u BO. Vtažená varlata měl taky, osobně to pokládám za příznak určité nepohody králík. Nakonec jsme ho asi po 3měsících pokusů o úspěch vyměnili. Sice byl dost drahý, ale když bych ho tahala s neurčitou diagnózou po veterinách, stálo by to víc. A taky kolik veterinářů se zrovna králíkům věnuje na tolik, aby problém určili? Připadá mi že králíci jsou hodně na okraji zájmu. Osobně bych se s ním neléčila, V Lysé je výstava, to by bylo, aby jste nenašel buď nového samce nebo chovatele, který vám ho prodá.

10.1.2019 09:22
ančovička1

XXX.XXX.57.58

pe3k napsal(a):
Pridám sa do vlákna.Mám samca vss.Predtým bez problémov pripúšťal ale teraz sa mu akosi nechce.A všimol som si že sa mu vtiahli(?) semenníky.Čím to môže byť?

Souhlasim s Hluchavkou,zadne léčení,samce na pekáč a hned zakoupit noveho ja mam samce tři😀

10.1.2019 10:15
pe3k

XXX.XXX.17.21

ančovička1 napsal(a):
Souhlasim s Hluchavkou,zadne léčení,samce na pekáč a hned zakoupit noveho ja mam samce tři😀

Mám už aj nového samca.Len tomuto som ešte chcel dať šancu.

11.1.2019 06:06
horal

XXX.XXX.13.30

pe3k, ono je normální že varlata se zatahují a pak příroda je nevyspitatelná. Shodou okolností mám také samce vss a jinak je to erotoman. Do třiceti vteřin stačí skočit třikrát. Nyní mu trvá i pět minut než se odhodlá ke skoku a podruhé aby ho člověk přemlouval, za chvíli se dostaví jejich přirozená říje a apetit se mu vrátí. Pokud je to krátkodobý výpadek, tak se nic neděje a není třeba hned měnit samce, stačí si počkat až se mu bude chtít. Jiné je pokud je to trvalejší.

11.1.2019 07:47
bery25

XXX.XXX.149.149

horal napsal(a):
pe3k, ono je normální že varlata se zatahují a pak příroda je nevyspitatelná. Shodou okolností mám také samce vss a jinak je to erotoman. Do třiceti vteřin stačí skočit třikrát. Nyní mu trvá i pět minut než se odhodlá ke skoku a podruhé aby ho člověk přemlouval, za chvíli se dostaví jejich přirozená říje a apetit se mu vrátí. Pokud je to krátkodobý výpadek, tak se nic neděje a není třeba hned měnit samce, stačí si počkat až se mu bude chtít. Jiné je pokud je to trvalejší.

ano,ano,a uz sa to zacina prejavovat aj u mna len dufam,ze ma zena ,nevymeni

11.1.2019 11:04
horal

XXX.XXX.13.30

bery nemusíte mít strach mne si babička také nechala na dožití.

11.1.2019 13:34
bery25

XXX.XXX.149.149

horal napsal(a):
bery nemusíte mít strach mne si babička také nechala na dožití.

to som rad,dufam ze aj ja budem mat take stastie

14.1.2019 22:33
jan22

XXX.XXX.74.164

Birminghem napsal(a):
Dobrý deň !

Mam problém s pripúšťaním samíc.Samec výborne samice pripusti na 3 skoky ale na kontrolnom páreni ich zase pripustí aj keď vrčia.Skúsil som aj počkať či sa neokotia ale 3 termíny prešli a nič. Neviem v čom je problém.
Je to kvôli zime ?
Je samec neplodný ?
Ako mam ďalej pokračovať ?

Dobrý den, ako je samcek stary? Ake plemeno? Co bolo v krvi ich rodicov? Cim skrmujete? Ako casto vystelate? Kolkokrat do mesacia ho vyuzijete? Vdaka za odpověď do vi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík