Dobrý deň !
Mam problém s pripúšťaním samíc.Samec výborne samice pripusti na 3 skoky ale na kontrolnom páreni ich zase pripustí aj keď vrčia.Skúsil som aj počkať či sa neokotia ale 3 termíny prešli a nič. Neviem v čom je problém.
Je to kvôli zime ?
Je samec neplodný ?
Ako mam ďalej pokračovať ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednou se nám přesně tohle stalo u BO. Vtažená varlata měl taky, osobně to pokládám za příznak určité nepohody králík. Nakonec jsme ho asi po 3měsících pokusů o úspěch vyměnili. Sice byl dost drahý, ale když bych ho tahala s neurčitou diagnózou po veterinách, stálo by to víc. A taky kolik veterinářů se zrovna králíkům věnuje na tolik, aby problém určili? Připadá mi že králíci jsou hodně na okraji zájmu. Osobně bych se s ním neléčila, V Lysé je výstava, to by bylo, aby jste nenašel buď nového samce nebo chovatele, který vám ho prodá.
pe3k, ono je normální že varlata se zatahují a pak příroda je nevyspitatelná. Shodou okolností mám také samce vss a jinak je to erotoman. Do třiceti vteřin stačí skočit třikrát. Nyní mu trvá i pět minut než se odhodlá ke skoku a podruhé aby ho člověk přemlouval, za chvíli se dostaví jejich přirozená říje a apetit se mu vrátí. Pokud je to krátkodobý výpadek, tak se nic neděje a není třeba hned měnit samce, stačí si počkat až se mu bude chtít. Jiné je pokud je to trvalejší.
horal
napsal(a):
pe3k, ono je normální že varlata se zatahují a pak příroda je nevyspitatelná. Shodou okolností mám také samce vss a jinak je to erotoman. Do třiceti vteřin stačí skočit třikrát. Nyní mu trvá i pět minut než se odhodlá ke skoku a podruhé aby ho člověk přemlouval, za chvíli se dostaví jejich přirozená říje a apetit se mu vrátí. Pokud je to krátkodobý výpadek, tak se nic neděje a není třeba hned měnit samce, stačí si počkat až se mu bude chtít. Jiné je pokud je to trvalejší.
ano,ano,a uz sa to zacina prejavovat aj u mna len dufam,ze ma zena ,nevymeni
Birminghem
napsal(a):
Dobrý deň !
Mam problém s pripúšťaním samíc.Samec výborne samice pripusti na 3 skoky ale na kontrolnom páreni ich zase pripustí aj keď vrčia.Skúsil som aj počkať či sa neokotia ale 3 termíny prešli a nič. Neviem v čom je problém.
Je to kvôli zime ?
Je samec neplodný ?
Ako mam ďalej pokračovať ?
Dobrý den, ako je samcek stary? Ake plemeno? Co bolo v krvi ich rodicov? Cim skrmujete? Ako casto vystelate? Kolkokrat do mesacia ho vyuzijete? Vdaka za odpověď do vi.