Mláďata Belgického obra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2020 18:51
petrbartos27@seznam.cz

XXX.XXX.29.145

Dobrý den,dnes okolo cca 18.hodiny mi porodila samice BO 2 mláďata.Cca měsíc zpátky porodila 8 mladých, je to prvnička a všechny rozházela a pošli.Dnes při krmení jsem si všiml jak rodí-ale stejná situace jako předtím,absolutní nezájem o mláďata,ani hnízdo si nepostavila. Mám venkovní králíkárnu ona je rozházela tak jsem je hned vzal do tepla aby nepromrzli. Jsem si ale na 90% jistý že je odvrhla a nebude se o ně starat.Jak je zachránit?Mám ještě 1 samici s mladými cca 7 dní staré mláďata,můžu je dát k ní?Nebo k nějaké jiné samici.Díky za rady

Georgi

1.2.2020 18:31
Georgi

XXX.XXX.168.10

Dobrý den jestli chcete podložit čerstvě narozená mláďata do jiného hnízda pak nesmí být rozdíl víc jak dva dny.Rozdíl sedmi dní je moc.Jediná možnost je je vypiplat sám.Takto malá mláďata navíc rychle prochladnou.Šance je malá , protože potřebují krmit co 4 hodiny.Jestli se samice už podruhé nestará o mladé je nutné jí z chovu vyřadit.Tady bude výsledek vždy stejný , mrtvá mláďata.Tady je nejlepší pořídit jinou samici.

4.2.2020 13:32
tyty

XXX.XXX.5.226

Já bych ji ještě dál šanci zkuste ji udělat kotiště a v době předpokládaného koceni co největší klid

Přidejte reakci

Přidat smajlík