Dobrý den. Prosím vás potřeboval bych poradit ohledně samičky co mne nedávno zemřela. Byla to tříletá samička NOS moc pěkná, vítěz vystavy. Kamarád jí dlouho nechtěl prodat. Tři roky vše bylo
v pořádku a u mne asi na třetí den co jsem jí privez tak našel sem jí večer mrtvou v kralikarne. Jediné co mne napadlo jestli náhodou není to kvůli stresů...jinak už nevím. Den předtím mne chtěla kousnout. Proto mne jedině napadá stres .... Nestálo se ještě někomu taková situace? Tak jsem se na ni těšil....Předem děkuji za Vaši názory .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ušaci Cz&Sk
napsal(a):
Dobrý den. Prosím vás potřeboval bych poradit ohledně samičky co mne nedávno zemřela. Byla to tříletá samička NOS moc pěkná, vítěz vystavy. Kamarád jí dlouho nechtěl prodat. Tři roky vše bylo
v pořádku a u mne asi na třetí den co jsem jí privez tak našel sem jí večer mrtvou v kralikarne. Jediné co mne napadlo jestli náhodou není to kvůli stresů...jinak už nevím. Den předtím mne chtěla kousnout. Proto mne jedině napadá stres .... Nestálo se ještě někomu taková situace? Tak jsem se na ni těšil....Předem děkuji za Vaši názory .
Pitva. Jinak je to hádání k ničemu.
napsal(a):
Pitva. Jinak je to hádání k ničemu.
Všetko sa rieši pitvou? Kometa, Ty si zvero-lekár? Veľa tvojích príspevkov ide týmto smerom. Prečo radšej nenapísať, že 3 roky ja akýsi pomyselný vrchol u králika - samice? Radšej by som si kúpil jej potomstvo napr. v 12 týždni ;-)
Aby som parodoval "zdochla na vzteklinu" :-)
Ale v tom ti nik neporadí iba tvoj kamarát, lebo on vie čo ti predal.

Tříletá samice je v nejlepších letech,tady máte 6ti letou Tč i s odchovem

Snehy
napsal(a):
Všetko sa rieši pitvou? Kometa, Ty si zvero-lekár? Veľa tvojích príspevkov ide týmto smerom. Prečo radšej nenapísať, že 3 roky ja akýsi pomyselný vrchol u králika - samice? Radšej by som si kúpil jej potomstvo napr. v 12 týždni ;-)
jaký pomyslný vrchol?
králík se jaksi dožívá výrazně delšího věku než tři roky.
napsal(a):
jaký pomyslný vrchol?
králík se jaksi dožívá výrazně delšího věku než tři roky.
Áno súhalsím, ale ideme porovnávať samicu 3 ročnu s 6 ročnou? Možno ešte lepšie by bolo dať 10-ročnú. Ja som uviedol, na reakciu dotyčného, že radšej si mal vziať jej potomstvo za predpokladu väčšieho úspechu. Je tiež divné, že kamrát, predať nechcel a potom predal a za 72 hodin bola ko.
Ja osobne držím samicu pokiaľ jej produkcia nespadne pod 6 ks a vek neriešim. Samozrejme sa jedná o samicu nie 1.-2. vrh.
Stratil som už aj samicu čo mala 9 ks a práve sa im začínali otvárať oči. No čo spraviť? Podhadzal som iným samiciam a dožili sa jatočnej zrelosti.
Ešte dámy niečo?
Ak stihnem dopísať. Kúpil som si Kal s pp, "odskakal samice" istú časť a po mesiaci bol tuhý. Tiež nie malá investícia ale čo už... lepšie samec ako samica.

Snehy
napsal(a):
My si tykáme?
Dobrý den všem a děkuji za Vaši názory. Ta samička byla vítěz výstavy v Bavorsku, koupena za docela hodně peněz. Proto jsem jí chtěl vidět u sebe a ne potomstvo. Víte když máte takový kus u sebe tak je to fakt super. Samec NOS teď co mám taky je z Německa, chtěl jsem mít prostě fakt krásně potomstvo od nich....ale bohužel. Takový je život.

Cenzúra , nič nové . Ale čo už keď hlavný sponzor prestal dotovať reklamu...
napsal(a):
Cenzúra , nič nové . Ale čo už keď hlavný sponzor prestal dotovať reklamu...
Chlapci slovenští.
Neustále tu píšete hlouposti.
Pokud se k danému tématu nejste schopni vyjádřit, raději mlčte.
Nebo si založte skupinu na jiném portálu.
Napsal bych i tip na název skupiny, ale nechci být vulgární 😠
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.