Pár - Ara Ararauna

Prodám Aru araraunu - -- SLOVENSKO -- SEKULE -- OKRES SENICA -- PREDAJ...
59900 Kč
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně budky. Chystám voliéru pro ary a chtěl bych krom vybavení instalovat i budku. Ale ararauny jsou jen 2 roky staré. Můj dotaz zní: Dát budku už teď a nerušit je pak, až budou moc mít mladé a nebo je dát až v době, kdy budou pohlavně dospělí. Ještě chci říct, že ptáci jsou dokrmení, ale nejsou to úplní kroťasy.
Děkuji.
zobak
napsal(a):
Děkuji. Taky sek tomu přikláním, ale znáte to, raději se zeptám zkušeněnjších.
Můj dobrý známý koupil pár araraunů,2 roky staré
Dal je do 5 m dlouhé voliéry a pustil tam a. čínské, neměl místo. Docela pěkně to tam létá, voliéra není prázdná. Alexandři mají z arů respekt. Vzpomíném na popis chvu araraun s aratingama v jednom časopisu. A ararauny se začínají dobývat do budky alexandrů.. A tak jim nyní chystá odpovídjící budku, ať se baví.Jsem zvědav na pokračování.
V přírodě nikdo nereguluje, jak staří ptáci mají zahnízdit. Myslím si, že dát nebo nedat budku není ten hlavní impuls k hnízdění. Světelný den, potrava, teplota.
Vrátím se k těm mým rorýsům. Proč roční letí do Afriky, vrátí se, možnost hnízdit najdou, jen to okukují a letí znovu na jih a hnízdí až příští léto.
Má zkušenost aplikovaná od lidí. Někdo je schopmý odchovat zdárně potomstvo v téměř nedospělém věku a druhý vyspělý pár to nedokaže. Proč asi? Já nevím. Škoda, že zde nediskutují odborníci.