výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky rok 2024-2025.Barvy sv....
350 Kčafaaaaa
XXX.XXX.204.44
Dobrý den mám doma přes 2 měsice andulku a furt není dobrě ochočená mám zastřihnout křídla ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
V žádném případě neberte nůžky vůbec do ruky-za 2 měsíce nebude"furt" dobře ochočena,dobrý přístup a trpělivost a ono se nakonec zadaří.
afaaaaa
XXX.XXX.204.44
jde my naprst ale hned uletí a já už nevím jak vyzkoušl jsem vše ale nic nefunguje jen když je v kšírkách venku se mnou tak je u mně ale to je vše
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Ty kšíry to bude ten problém-kdo vám takovu blbost poradil?Chce to čas.Jestli chcete chodit ven z něčím na kšírách,tak si pořiďte štěně.
afaaaaa
XXX.XXX.204.44
Nemyslím si papoušek je rád když je venku než furt zavřený doma.Např. v americe je to úplně běžné jak kšíry tak zastřihávání křídel jen tu v česku to lidi neumí pochopit.
afaaaaa
napsal(a):
Nemyslím si papoušek je rád když je venku než furt zavřený doma.Např. v americe je to úplně běžné jak kšíry tak zastřihávání křídel jen tu v česku to lidi neumí pochopit.
Když vám gorila zlomí nohy, aby jste ji nemohl utéct, tak budete také spokojen? Nevím proč se někteří nohou z Ameriky pos.... Logicky, pták má křídla aby létal. Tím, že ho budete do něčeho nutit si jeho důvěru nezískáte. Takže spíš v Americe nechápou, co je pro ptáky dobré.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
afaaaaa
napsal(a):
Tak se mě zdá,že je vás v česku škoda.
Valentko
XXX.XXX.166.58
Nechápem ako niekomu môže napadnúť papagájovi zastrihnúť krídla. Je to dosť drastické a papagáj vo vás stratí dôveru. A vy nemôžete čakať že každý papagáj vám po dvoch mesiacoch sadne na ruku.
afaaaaa
napsal(a):
Dobrý den mám doma přes 2 měsice andulku a furt není dobrě ochočená mám zastřihnout křídla ?
Tak takové nápady mají jen "Amíci"...
Pak, ať se nediví, že mají přeplněné útulky pro papousky totálně psychicky v pr...., oškubané a nikdo je nechce...
Papoušek se narodil, aby létal a ne, aby ho někdo záměrně deformoval...jen pro svoje ulehčení a blbost.