Korely chocholaté

Prodám Korelu chocholatou - Prodám cca 20x loňské korely, převážně žluté vi...
250 KčKedula
XXX.XXX.158.28
Dobrý den,
Mám volitelů 7 metru dlouhou+ 3,5 metru širokou a 4 metry vysoko. Mohu v ni mít dohromady 4 páry andulka, 2 páry korel a 1 páru rosel pestrých?
Děkuji za radu
Bartos
XXX.XXX.181.79
Nee.
Kedula
XXX.XXX.158.28
Ne ty rosely?
Johni
XXX.XXX.158.28
Ano, spravne
Kedula
XXX.XXX.158.28
Manželcin iPad mi tu provedl automatické korekce, nevšiml jsem si. Pardon
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý deň.
Moj názor, rozela určite nie.
Valentko
XXX.XXX.48.90
Kľudne aj viac korel a viac anduliek. Rozely určite nie. Je tam pravdepodobnosť že tie rozely by ich bili. Prajem veľa úspechov v chovu.
Johni
XXX.XXX.158.28
A co dat mehi korely a andulky jen jednoho samce rosel?
bb-k
napsal(a):
nádherné,kouřové,kakariki,neofémy
A v jak velké voliéře a jaké složení? My měli pár kakariků a nádherných a kakarik šel po nádherném, jak mu sedla samice. Do té doby si jich nevšímal.
Johni
napsal(a):
A co dat mehi korely a andulky jen jednoho samce rosel?
Ani tak bych to nezkoušela. Rosely jsou opravdu agresivní. Ty chovat v samostatné voliéře.
Můžete je doplnit o např. neofémy, pap.zpěvavé, apod. pokud chcete více barevného papouška.
Kokr
napsal(a):
Zpěváci jako nejsou agresivní?
U nás teda byli v pohodě s korelami a andulkami. Předtím i s pap.horskými. Máte jinou zkušenost?
napsal(a):
U nás teda byli v pohodě s korelami a andulkami. Předtím i s pap.horskými. Máte jinou zkušenost?
To teda mám! Samec zpěváka ve společné volieře s horským a korelami, v toku tak agresivní, že si trofnul i na samce horského! To je známý agresor!
Kokr
napsal(a):
To teda mám! Samec zpěváka ve společné volieře s horským a korelami, v toku tak agresivní, že si trofnul i na samce horského! To je známý agresor!
Tak to jsme měli asi nějakýho hodnýho. Takže jsou to podobní prevíti.