Fotka mé burské kozičky.. Termín máme 16. Března..
A co vy ? také nedočkavě čekáte ? : ).
Dobrý den, zítra Vám sem přidám konkurenci. Taky burku, ale mi budeme čekat o měsíc déle. Ta Vaše je opravdu pěkná. A já myslela, že se naše Slůnina / Slunečnice/ zbláznila, že má tak velké břicho. Kontrolovala jsem datum připuštění, jestli jsem se nespletla. Koukám, že není sama. Jenom mám obavu, aby to ustála. Má měkké spěnky.
Tady posílám zbylé holky.. Ty mají termíny cca týden po 16.březnu.. Loni mi daly holky dvojčátka a jedna trojčata, tak uvidíme co letos :).
Ano mám jen burky.. :) dělám pouze čistokrevné, které mam v KÚ :) tady mam www stránky.. Http://www.burska-koza.cz/ :).
My je máme taky v KÚ. Já bych chtěla taky webovky, ale ještě nemám, kdo by mi je udělal. Slůnina papíry nemá, ale dává pěkný kozlata. Dělá čest svému jménu. Vloni měla 5kg holku a žkg kluka a porodila bez problémů. Tak doufám, že bude v pořádku. Myslím, že ty měkké spěnky jsou vyřazovací vada.
hanad
napsal(a):
Fotka mé burské kozičky.. Termín máme 16. Března..
A co vy ? také nedočkavě čekáte ? : ).
Třeba se mýlím, ale při pohledu na její levý bok bych řekla, že je koza nadmutá.
Nemyslím tím takové nadmutí, jaké je již při zástavě bachoru, ale že je prostě
přifouklá, i když bachor pracuje.
Dobrý den, tady přidávám slíbené fotografie naši Sluniny 3 měsíce před porodem.
Myslím, že Vaše holka nafouklá není, že bude spíš pěkně nacpaná.
Jedna máma je po Bruce zbylé tři jsou po Ramzes a všechny holky jsou připuštěné plemenným kozlem linie Burel.
My máme po Burelovi, Borisovi, Bilbovi, Gonzalesovi a Brutusovi. Brutuse jsme měli před tím.