Potřebují kříženky Vřesovky boudu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

25.3.2015 17:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.231

Vítejte,

Hledal jsem na celé iFauně ale toto téma jsem z cela nenašel :)
Potřebují kříženky ovce Vřesové přístřešek (čo boudu)

25.3.2015 17:43
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Přístřešek, aspoń střechu nad hlavou, t.j. místo, kam se schová před nepřízní počasí či sluncem, potřebuje každé zvíře, tedy i kříženka vřesovky.

Neregistrovaný uživatel

4.4.2015 07:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.231

ovcezkopce napsal(a):
Přístřešek, aspoń střechu nad hlavou, t.j. místo, kam se schová před nepřízní počasí či sluncem, potřebuje každé zvíře, tedy i kříženka vřesovky.

No já si taky myslím, ale radši jsemse zeptal budu začínat chovat KŘÍŽENKY VŘESOVÉ OVCE
momentálně chovám SUFFOLKY ale pro ty mám slaš, ale vřesovky by byly úplně oddělěni na jiných pastvách. JÁjsem totiž slyšel od jednoho chovatele (soudeda) který chová KENTY tak že kříženy nemusí mít boudu.

4.4.2015 07:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Nemusí mít boudu !
Kříženky !
Nemusí se ani krmit!
Ani napájet!
Kříženky !
Taky jsem to slyšela.

4.4.2015 08:07
lilo

XXX.XXX.201.210

Ty jo ja toho slysela... treba vite o tom ze Laponci v nasich zemepisnych sirkach nepotrebuji zimni bundu? ja bych nedelalal rozdil mezi suffolty a mezi krizemkami vresovek... jasne jsou pry mene narocna plemena, dokazou spasat mene vyzivnou pastvu take nemaji 80 az 120 kg... ale z hlediska klimatickych podminek trpej vsechny stejne... ovce jsou docela dobre vybaveny na pobyt v desti, snehu a vlna izoluje i v pripade veder... ale mit ovci bez moznosti zasteni... na plnym polednim slunci... to uz ani vlna nepomuze.. Zasteni, je pri nejmensim vhodne... i pro krizenky !...

4.4.2015 08:22
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

rapotacka11 napsal(a):
Nemusí mít boudu !
Kříženky !
Nemusí se ani krmit!
Ani napájet!
Kříženky !
Taky jsem to slyšela.

A ani nevyměšují.
A dokonce ani nedýchají.
A to jsou potom Superovce

4.4.2015 08:36
lilo

XXX.XXX.201.210

Nekdy si rikam ze dotazy diskutujicich jsou skoro tak blbe jako nektere odpovedi na ne... no ale aspon se zasmejem... podezrivam jahodu ze si z nas strili... a my mu to zerem.

Neregistrovaný uživatel

4.4.2015 09:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.231

lilo napsal(a):
Nekdy si rikam ze dotazy diskutujicich jsou skoro tak blbe jako nektere odpovedi na ne... no ale aspon se zasmejem... podezrivam jahodu ze si z nas strili... a my mu to zerem.

Tak toste nmě zklamal/a... JÁ SI Z NIKOHO SRNDU NEDĚLÁM!!

4.4.2015 10:58
profesor1

XXX.XXX.192.99

Ten, kdo už (jak sám píše v jiném vlákně) momentálně není začátečník, tak si snad z nikoho srandu dělat nebude, ani tu není pro srandu ovčákům a kozákům!

Neregistrovaný uživatel

4.4.2015 12:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.231

profesor1 napsal(a):
Ten, kdo už (jak sám píše v jiném vlákně) momentálně není začátečník, tak si snad z nikoho srandu dělat nebude, ani tu není pro srandu ovčákům a kozákům!

4.4.2015 22:50
lilo

XXX.XXX.201.210

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak toste nmě zklamal/a... JÁ SI Z NIKOHO SRNDU NEDĚLÁM!!

Nemam rad smouly!

Přidejte reakci

Přidat smajlík