Koloidní střibro dávám tak 2 lžičky na dospělou kozu neředěné, dá se pozít i při zánětu nakapat do očí, dávám si i já. CDS2 se používá při zánětech a na viry jak jsem psala. Díky CDS2 jsem zbavila kozu průjmu a je dobré i při zánětu vemene např. Je to chlordioxid. U psa jsemvyléčila bércový vřed.
brenda
napsal(a):
Alternativní medicína- neboli přírodní léčba je možná různá, homeopatika, bylinky, masáže bowen, baňky, chiropraxe.... záleží co potřebujete.
Chtela bych radu ohledne prirodni lecby koz. A take hledam nejake info ohlende anatomie a akupunkturnich bodu kozy. Muzete poradit?
CDS2

XXX.XXX.216.228
kristina
napsal(a):
Koloidní střibro dávám tak 2 lžičky na dospělou kozu neředěné, dá se pozít i při zánětu nakapat do očí, dávám si i já. CDS2 se používá při zánětech a na viry jak jsem psala. Díky CDS2 jsem zbavila kozu průjmu a je dobré i při zánětu vemene např. Je to chlordioxid. U psa jsemvyléčila bércový vřed.
Je potřeba také upozornit, že používání CDS2 je jen na vlastní riziko. Neexistují kontrolované studie užívání dávek v koncentracích, které doporučují poradci (tj. od 50ppm do cca.250ppm). Ani nejsou k dispozici studie, které by zkoumaly případné vedlejší účinky dlouhodobé konzumace těchto množství. K dispozici jsou jen výpovědi jednotlivých uživatelů o tom, jak jim užívání pomohlo (nebo nepomohlo) na jejich zdravotní obtíže.
Pokud bychom vycházeli ze současných platných limitů pro zbytkové množství v pitné vodě, pak podle americké FDA (http://www.accessdata.fda.gov/scripts/fcn/gras_notices/grn0161.pdf) je maximální denní dávka 0.03 mg/kg/den. Pro 70 kilového člověka je to tedy 2,1 mg, tedy ekvivalent 2,1 ppm na litr a den CDS2. Nejmenší dávka, kterou pijí uživatelé je ale cca.1 litr 50ppm roztoku.