Dobrý den, mám dva dny stará kůzlátka. Porod normální, kůzlátka hned aktivní, brzy se napila, dostala Hydrovit Se+E. Druhý den jsem si všimla, že špatně chodí. Nenašlapují na kopítka ale jakoby neměla spinky ? Neumím to odborně popsat. Našlapují tak 5-6 ti cm ploškou předních nožek. Dá se s tím něco dělat ? Děkuji za odpověď.
profesor1
napsal(a):
Pokud našlapují, neleží a jsou vitální, tak se to srovná. Selen dostaly, tak možná jen jste zbytečně vystrašená.
(A jste rómka, nebo cikánka? Já jen že se to tu vedle v tématu řešilo ).
Děkuji za radu. Potěšil jste mně a taky pobavil. Nejsem ani rómka ani cikánka. Když jsme zakládali naše hospodářství, naše první kozička byla úplně černá. A manžel rozhodl, že jediné jméno, které jí náleží je Eržika.
profesor1
napsal(a):
Tak jak to vypadá? Už poskakují a dělají radost, nebo je tam nějaký problém?
Moc Vám děkuji, že jste na mě nezapomněl. Mám radost, že jste měl pravdu.Kozička už krásně našlapuje na kopítka. Kozlíček je z dvojčat druhorozený, je takový unavenější ale už se na kopítka také staví.Jsou krásní.
Honza a Heďa

XXX.XXX.132.104
Nám tahalo jedno kůzlátko z trojčátek zadní nožky za sebou. Neumělo je prostě postavit. Báli jsme se jestli nemá něco s páteří, nebo tak něco, ale druhý den už umělo stavět jednu nohu a další den už chodilo normálně. :).