Co se týče ovcí a koz tak asi nejvíce zastoupená výstava v ČR, nicméně pokud nejdete kupovat zvířata či získat nějaké kontakty, tak pro běžného chovatele nic převratného, sice tam jezdím skoro každý rok, ale beru to jako obyčejný výlet, nic extra od toho neočekávám, navíc to nemám zas tak daleko, jinak co se týče strojů či technologií tak toho je tam minimum.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jo to my tady už známe - valašskou lékárnu. Tu tady totiž pořád prezentuje Profesor. Tedy... už i "ti od Prahy" tady vědí, že na Valašsku se všechno léčí slivovicí.

napsal(a):
Jo to my tady už známe - valašskou lékárnu. Tu tady totiž pořád prezentuje Profesor. Tedy... už i "ti od Prahy" tady vědí, že na Valašsku se všechno léčí slivovicí.
Hhippie, slivovice je přece všelék manžel si s ní teď léčí rýmu
PavelB.

XXX.XXX.230.5
Venkovský lid v býv. Jugoslávii na jakoukoli nemoc doporučuje svařenou rakii.
Adr
napsal(a):
Lide chovatelský, já se tam přece nejedu léčit leč nabýt nových zážitků a informací. Přece.
Jestli jste tam nebyl tak Vám nic neuteklo. Ovce pěkné, kozy tak na ukázku pro nechovatele. Od plemenných zvířat na prodej s nárokem na genetické dotace bych chtěl asi víc než mám doma. Slepice jen na snášku, jedny kachny, jedny husy. U skotu jste se nedozvěděl ani plemeno, ale byli pěkný. Prase jsem nenašel. Králici tam už byli poslední dva.
Techniku je lepší nastudovat na webu a pak přímo k prodejci.
Za to vlezný to nestojí. Prodejci to asi vědí a už se tam nehrnou.
DA.