Uživatel s deaktivovaným účtem

My porážíme kozlíky ve věku 7-11 měsíců a maso nesmrdí a je výborné. Cena do tisícovky, za víc asi neprodáte, i když je to velmi levně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Maso smrdět nebude, ale jde o to jak je narostlej. Já takové prodávám (i tady po vesnici) za 1500 - 2000kč. Do města by šel za víc a to né že bych ty lidi tam chtěl víc ždímat, ale maj to dražší o pár stovek za dopravu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kubo, za tolik bych neprodala ani já tady u Prahy... Taky bych viděla cenu max. kolem 1200 Kč. Ale jasně, že záleží na okolnostech - třeba bude mít zadavatel štěstí a někdo koupí i za víc. Vím, jak špatně jde na odbyt kozí maso. Kort z kozla a ne kůzlete... já bych to dala do klobás. Po těch se zapráší vždycky a vydělá víc, než na živém
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Kubo, za tolik bych neprodala ani já tady u Prahy... Taky bych viděla cenu max. kolem 1200 Kč. Ale jasně, že záleží na okolnostech - třeba bude mít zadavatel štěstí a někdo koupí i za víc. Vím, jak špatně jde na odbyt kozí maso. Kort z kozla a ne kůzlete... já bych to dala do klobás. Po těch se zapráší vždycky a vydělá víc, než na živém
Ale, hhippie, vždyť je to z kůzlete, do jednoho roku se počítá maso za kůzlečí.
Taky je otázka, jestli to bude maso nebo živé zvíře. Počítejme 15 kg masa bez vnitřností. Za maso 1.500, za živé 1.000, to si myslím je všude reálné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prodává ho "na maso", ne "v mase", tedy vycházím z toho, že prodává živé zvíře.
Je to opravdu do jednoho roka? U jehňat je to (myslím) do 8 měsíců? Pak už je to bráno ve výkupu jako "dospělé".
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemyslím si že někdy budu schopen uspokojit pražskou poptávku, ale pořád radši prodávám po tady po vesnici, protože do toho nemusím zainteresovávat další lidi. Živého bych za tolik určitě neprodal, to vidím reálně tak tu tisícovku, ale jak to je v JUT tak se cena pomalu zdvojnásobí.