Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Petosan FORTE sprej
Sdílet:

Petosan FORTE sprej

Psi
Nemoci
Efektivní přípravek v boji proti blechám a jiným parazitům, kteří mohou ohrozit zdraví vašeho miláčka. Petosan FORTE sprej účinně zabíjí veškerá vývojová stadia parazitů.

Blechy a jejich vývojová stadia jsou všude: v příbytku psa, ale i jeho majitele. Všeobecně rozšířený mylný názor, že když zbavíte zvíře blech, je problém vyřešen, dal vzniknout přípravku Petosan FORTE sprej. Tento sprej je určen pro ošetření psů, plazů, ptáků a drobných hlodavců, hlavně však pro plošnou aplikaci v příbytcích a okolí, kde se zvířata zdržují (chovné stanice, domácnost apod.), neboť až 90 % bleší populace se zdržuje mimo hostitele (v pelechu, koberci, sedacím nábytku, a dokonce i v posteli). Aplikujte postřikem na všechna místa, kde se váš miláček zdržuje. Jedině tak budete mít jistotu, že jste dokonale zabránili výskytu blech ve vašem domově.

Správné použití přípravku

Před upotřebením protřepat. Nádobku je nutné držet ve svislé poloze. Přípravek se nanáší stiskem rozprašovače proti směru srsti nebo peří ze vzdálenosti 15–20 cm od povrchu těla. Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřovaného zvířete. Ošetření se provádí jen do lehkého zvlhčení kůže nebo srsti přípravkem po celém povrchu těla zvířete s výjimkou obličejové části. K ošetření obličejové části těla se přípravek nastříká na ruku v rukavici a opatrně se vetře do srsti, aby nedošlo k zasažení otvorů. Srst se pročeše hřebenem, kartáčem nebo se rukou promne, aby přípravek prostoupil až na kůži. Po ošetření je nutné zvíře po dobu 48 hodin nekoupat. Ošetření je možné po 1 týdnu opakovat.

Při ošetření plazů, ptáků a drobných živočichů dbejte zvýšené opatrnosti. Po aplikaci přípravku zabraňte olizování ošetřené srsti. Zároveň s ošetřením zvířete je vhodné vystříkat přípravkem do mokra i jeho příbytek a nechat zaschnout.

Balení: 150 ml

Autor textu: Kolektiv autorů redakce iFauna.cz
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru