Zvířata

Zvířata na krytíChovatelské stanice

Články a atlasy

Kontakt

Podpora a bezpečnost - kontakt
Zvířata na prodejVšechna zvířata na prodej
iFaunaiFauna
Povodňová výzva - nabízíme Vám pomoc
Sdílet:

Povodňová výzva - nabízíme Vám pomoc

Všeobecné

Vážení přátelé, po ohromných ničivých záplavách v jižních, středních a severních Čechách a na jižní Moravě, se zvedla spontánní vlna solidarity občanů celé České republiky s těmi občany, které postihly záplavy. Jistě bylo mezi nimi i mnoho chovatelů, kteří přišli o svá zvířata. Je to těžká ztráta a dovedeme si představit, jak bylo chovateli, kterému odnesla voda jeho chovy, jeho milovaná zvířata a vzala mu jeho zálibu, které se léta věnoval.

Návrh konkrétní pomoci

Chceme Vám vyjádřit svou solidaritu a předstupujeme před Vás s títmo návrhem konkrétní pomoci. Nabízíme chovatelům z postižených oblastí zdarma chovné králíky - kmen 1,2 od členů Rex klubu a to plemen castorex, čirex, bílý červenooký rex, bílý modrooký rex, modrý rex, černý rex, tříslový černý rex, stříbřitý žlutý rex, dalmatinský černý rex a rex tříbarevný strakáč.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás na adrese předsedy a jednatele Rex klubu:

př. Ing. František Hovorka, Lidmily Malé 818, 530 12 Pardubice, předseda klubu, tel. večer: 040/6260674,

př. Milan Caithaml, ul. 9. května, 267 62 Komárov u Hořovic, jednatel klubu, tel. večer: 0316/573065 a nebo na adrese redakce čas. Chovatel - rádce, Tichá 6a, 150 00 Praha 5, tel.: 02/57322085.

Do konce roku 2002, nejpozději k datu 33. speciálky Rex klubu v Týništi nad Orlicí, která se koná 18.1. 2003, Vám chovná zvířata budeme rezervovat. Nabídka platí do 30.6. 2003, kdy Vám můžeme poskytnout mláďata rexů - kmen 1,2. Nabídka tedy platí od zveřejnění do data 30.6. 2003.

Členství v Rex klubu

Souběžně s tím nabízíme chovatelům, kteří od nás získají chovné králíky, členství v Rex klubu s tím, že členské příspěvky za rok 2002 a 2003 nebudou muset hradit.
Víme, že to nemůže nahradit ztrátu, kterou jste utrpěli, ale činíme tak ve víře, že i malá pomoc, je velká pomoc, pokud přijde včas a rychle. Cítíme s vámi a chceme vám pomoci. Ozvěte se nám.

Autor textu: Ing. František Hovorka, Pavel Hrubeš
Autor fotografií zdroj: Pixabay
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru
Přihlaste se k odběru