acd
napsal(a):
Dobrý deň, pre otca - chovateľa dobytka zháňam nejaké informácie o tomto plemene a bohvieako sa mi nedarí...nevedeli by ste poradiť nejaké stránky, prípadne chovateľa tohto plemena, alebo sa podeliť s vašimi poznatkami.
Zkuste stránky svazu chovatelů masného skotu (www.cschms.cz). My máme zatím jen půlky a teď čeráme prvního 3/4 highlanda. Pavlína
knavova
napsal(a):
Zkuste stránky svazu chovatelů masného skotu (www.cschms.cz). My máme zatím jen půlky a teď čeráme prvního 3/4 highlanda. Pavlína
Ďakujem za odkaz ...oprášili sme znalosti z angličtiny a prelúskali väčšinu stránok. Dozvedeli sme sa naozaj zaujímavé informácie no chcela by som vedieť či nepoznáte chovateľa v ČR, prípadne v SR, kde by sa takéto plemeno dalo aj naživo pozrieť.
acd
napsal(a):
Dobrý deň, pre otca - chovateľa dobytka zháňam nejaké informácie o tomto plemene a bohvieako sa mi nedarí...nevedeli by ste poradiť nejaké stránky, prípadne chovateľa tohto plemena, alebo sa podeliť s vašimi poznatkami.
Přijeďte na návštěvu.
acd
napsal(a):
Zkuste se ozvat ing. Krtoušovi, Branišov 9, Stachy, 384 73. Email : info@highland.cz) Pavlína