Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

cvol

22.10.2015 14:32
cvol

XXX.XXX.68.174

Premyslime jestli by jsme neuskutecnili ento-tera burzu. Otazka je ta jestli by vubec nekdo prijel prodavat a jestli by se tam nekdo ukazal. Konala by se ve Valasskem Mezirici.

22.10.2015 18:12
lidule

XXX.XXX.117.206

Nechci se nikoho dotknout, ale myslím si, že tohle neklapne. Když třeba vidím jak je to z burzou v Olomouci. Nápad je to pěkný, ale je to takový začarovaný kruh. Napoprvé nepřijede moc prodejců, tím pádem lidi nebudou spokojení a příště jich přijde méně. Tudíž bude méně potencionálních kupujících a o to méně prodejců. Třeba hned "za kopcem" začali pořádat tera burzy v České Třebové. Upřímně je to hodně velká nouzovka pro pár nadšenců. Co mám info tak snad pořadatelé jsou zároveň i majitelé domu kde se to dělá takže jim vlastně o nic nejde. Ale myslím si, že když se člověk do toho pustí, poplatí nájem, nějaká reklama tak bude hluboce v mínusu a bude to dotovat z vlastní kapsy...

such01

22.10.2015 19:28
such01

XXX.XXX.32.10

Nebude to lehké. V Praze asi dost bojuje o přežití i terrabazar, neboť mě neustále otravuje dementními emaily.

Ahoj,

jsem Tvé nové zvířátko a čekám na Tebe zítra na TERRABAZARU! Pokud už nějakého zvířecího kamaráda máš, tak určitě mu nezapomeň koupit něco na zub. Nově tam bude hodně jídla a zvířat. Už jsme připraveni a čekáme na Tebe. Ráno brzo vstaň a přijď se na nás podívat.

Tak se na Tebe zítra moc těšíme smajlík

A nezapomeň nás sdílet a likovat na facebooku.

Pac

Zvířátka z TERRABAZARU

Nevím jestli tohle na někoho zabírá, ale mě to totálně odrazuje tam cokoliv nakupovat i prodávat. Pořadatel má asi IQ houpacího koně.

su

22.10.2015 19:33
su

XXX.XXX.32.10

Nebude to lehké. V Praze asi dost bojuje o přežití i terrabazar, neboť mě neustále otravuje dementními emaily.

Ahoj,

jsem Tvé nové zvířátko a čekám na Tebe zítra na TERRABAZARU! Pokud už nějakého zvířecího kamaráda máš, tak určitě mu nezapomeň koupit něco na zub. Nově tam bude hodně jídla a zvířat. Už jsme připraveni a čekáme na Tebe. Ráno brzo vstaň a přijď se na nás podívat.

Tak se na Tebe zítra moc těšíme smajlík

A nezapomeň nás sdílet a likovat na facebooku.

Pac

Zvířátka z TERRABAZARU

Nevím jestli tohle na někoho zabírá, ale mě to totálně odrazuje tam cokoliv nakupovat i prodávat. Pořadatel má asi IQ houpacího koně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík