Jak se vyvarovat podvodu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

23.1.2016 14:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, mám otázku, na jaře rozšiřuji chov potkanů, mám pár známých co si berou pro hady a pak mám pár sokolníků, to je v pořádku. Ale dávala jsem si inzerát že sháním velkoodběratele samozřejmě dlouhodobého, napsal mi jeden člověk a píše takové zvláštní maily, nepředstavil se atd.. A začínám mít z toho blbý pocit, že si pak u mě objedná např.500 potkanů, já to budu pěstit do určité velikosti a pak se třeba neozve... Co byste mi poradili? Při nejlepším byl ny zde někdo co by bral pravidelně? Takto na inzerát totiž nabízím poprvé. Díky za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2016 14:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co si treba vzit zalohu? abyste vedela, ze to odberatel opravdu mysli vazne?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2016 14:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co si treba vzit zalohu? abyste vedela, ze to odberatel opravdu mysli vazne?

To mě nenapadlo, vidíte zkusím to navrhnout...

Neregistrovaný uživatel

23.1.2016 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.9

Ja bych treba brala pravidelne. Ale mrazene. A zas posilat pres celou republiku. Problem mam opacny najit stabilni zdroj.

24.1.2016 00:30
raddei

XXX.XXX.62.22

Vyřešil bych to celkem jednoduše. At si přijede a uvidí se. Pokud si je nevyzvedne, tak po 10-20 ks do pytlíků na mrazák. Pak už jen inzerce na zamražené a ideálně převzetí na větší burze, tam se udají vždy. O velké potkany je nouze. Další alternativou u mražených je poslat poštou, ale tam už jde o obaly a tím zvíšení ceny. U 200 potkošů už by to ale roli nehrálo.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2016 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Asi jo, já budu mít i razítko o zdraví chovu od veterináře a případný zájemce bude vždy vítán a může si chov prohlédnout. I když zvířata chovám na zkrm, neznamená to že budou žít v hnusu. Jsem poctivý člověk a čekám poctivé jednání, jenže se s tím moc často nesetkávám. Jinak budu mít potkany dle poptávky, kdo si bude přát holata, bude mít holata, kdo větší tak větší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík