Puk

XXX.XXX.212.121
Dobrý den,
mám v teráriu užovku červenou asi 80 cm dlouhá. Chci se zeptat jestli je možné k ní/němu přidat užovku další ? Prý musí být stejné velikosti, ale musí být opačného pohlaví nebo se snesou i dvě samice/samci ?
Díky.
Áno, odporúčam prikúpiť niečo z lampropeltis- koraloviek.., prípadne tam ešte prihodiť niečo ako botrochilus a sledovať výsledok.
Je problem zapnúť net aj na ziskanie informácií, nie len na zadanie poloblbneho príspevku? Ano gutatky môžu byť spolu, skuste doparovať, prečo chcete rovnake pohlavie mixovať nechapem..?
Puk

XXX.XXX.212.121
Dík
P.S
Už si začínám zvykat na to, že s každou otázkou se můžu těšit na odpověď typu "nebuď blbý a vygoogli si to". Ale ok...Mám vás rád.
Puk
napsal(a):
Dík
P.S
Už si začínám zvykat na to, že s každou otázkou se můžu těšit na odpověď typu "nebuď blbý a vygoogli si to". Ale ok...Mám vás rád.
Nebo si líný kouknout se na net, totalní deb*l co ho to napada, a podobně na co se tu chcou začatečnici zeptat hned je odpálí ať to přetanou chovat když to neumí nebo že mu to chned zdechne at si to raci ani nekupuje
Puk

XXX.XXX.212.121
Matis 007
napsal(a):
Nebo si líný kouknout se na net, totalní deb*l co ho to napada, a podobně na co se tu chcou začatečnici zeptat hned je odpálí ať to přetanou chovat když to neumí nebo že mu to chned zdechne at si to raci ani nekupuje
Je to tak...
Ať se zeptáš na cokoliv, vždycky se najde individiuum (jedinec s psychickou diagnózou), který si tohle nenechá odpustit.
Ale už dost diskusí, jsme přece na diskusním fóru...
Mimo téma.
Puk
napsal(a):
Je to tak...
Ať se zeptáš na cokoliv, vždycky se najde individiuum (jedinec s psychickou diagnózou), který si tohle nenechá odpustit.
Ale už dost diskusí, jsme přece na diskusním fóru...
Mimo téma.
Je divne ze sa pytate na uplne blbosti, akym je dotaz "moze byt gutta dvaja samci, dve samice spolu" ? To uz nie su dotazy zaciatocnikov, to uz su dotazy hraniciace so zdravym rozumom a uplne bez stipky vlastneho uvazovania, znalosti.
Z toho vyplýva jedine, absolutne nic si si nenastudoval o chove, podmienkach chovu, tak co cakas za odpoveď? Aj ked si odomna odpoveď dostal, v zavere.
Pozeram ze si sa nasiel s uplnym exotom Matis007, velmi zly pocin, no asi plati, rovny rovneho hlada.
radiata
napsal(a):
Je divne ze sa pytate na uplne blbosti, akym je dotaz "moze byt gutta dvaja samci, dve samice spolu" ? To uz nie su dotazy zaciatocnikov, to uz su dotazy hraniciace so zdravym rozumom a uplne bez stipky vlastneho uvazovania, znalosti.
Z toho vyplýva jedine, absolutne nic si si nenastudoval o chove, podmienkach chovu, tak co cakas za odpoveď? Aj ked si odomna odpoveď dostal, v zavere.
Pozeram ze si sa nasiel s uplnym exotom Matis007, velmi zly pocin, no asi plati, rovny rovneho hlada.
Nepřestane napadat ostatní když s ním nesouhlasí
Geoemyda

XXX.XXX.234.228
Matis 007
napsal(a):
Nepřestane napadat ostatní když s ním nesouhlasí
Matis ty korunovaný vôl. S tebou tu nesúhlasi nikto a si za idiota pre 99% ľudí na fóre. RADIATA s tebou nemôže súhlasiť z jediného dôvodu, si pablbny a tvojevložky sa nedajú ani čítať, si úplne mimo vomvšetkom, v znalostiach ( tievnemáš žiadné), v názoroch a v neposlednom rade aj v inteligenčnom bytí - tvojom ja. Už ti tu kazdý odporúčil zaliezť a mlčať aspoň 10r, u teba aj to je málo času na zmúdrenie.
Geoemyda

XXX.XXX.234.228
Pár preklepov v písmenkach, pointa však jasná.
Puk

XXX.XXX.212.121
Na dva samce/samice jsem se ptal protože jsem na nějakém fórum četl, že spolu mají teritoriální problémy. Ale nikde jinde jsem se nedočetl jak to doopravdy je.
Puk
napsal(a):
Na dva samce/samice jsem se ptal protože jsem na nějakém fórum četl, že spolu mají teritoriální problémy. Ale nikde jinde jsem se nedočetl jak to doopravdy je.
Žádný teritoriální problémy nemaj, jenom v období páření můžou zkoušet takový "souboje".Neboj, nic hroznýho ani krvavýho, jen se tak vzájemně proháněj.Já je takhle dávám k sobě před pářením, aby se trochu nabudili.Jako u všech hadů dávat pozor při krmení, pokud možno krmit zvlášt.
Terar

XXX.XXX.218.227
Puk
napsal(a):
Hlavne ze si múdry a zhadzuješ ľudí, ktorým nesiahaš v tejto oblasti ani po členky. Gutty môžeš pomixovať ako chceš, žiadne súboje spolu nemajú ako píše Nuty. Máš to to hneď hore, už v prvej odpovedi Radiatu. O čo ti ďalej ide?
Vymeniť si kontakt s MATIS 007 a píšte si maily medzi sebou, našli ste sa exoti.
Puk

XXX.XXX.212.121
Terar
napsal(a):
Hlavne ze si múdry a zhadzuješ ľudí, ktorým nesiahaš v tejto oblasti ani po členky. Gutty môžeš pomixovať ako chceš, žiadne súboje spolu nemajú ako píše Nuty. Máš to to hneď hore, už v prvej odpovedi Radiatu. O čo ti ďalej ide?
Vymeniť si kontakt s MATIS 007 a píšte si maily medzi sebou, našli ste sa exoti.
To by asi neklapalo.
S jeho stylem skládání "souvětí". To bychom si moc nepokecali.
Terar

XXX.XXX.234.11
Puk
napsal(a):
To by asi neklapalo.
S jeho stylem skládání "souvětí". To bychom si moc nepokecali.
No tu ste si sadli, jeden sa pýta blbosti, druhý je stelesnením blbosti.
Terar

XXX.XXX.234.11
Matis 007 je analfabet, žiaľ úplne sprostý. Horšie že niečo aj chová, čo nedopadne dobre.
SumeS

XXX.XXX.161.10
Matis 007
napsal(a):
Proč by to nemělo dopadnou dobře? Želvy stepní sem odchoval 4 mláďata ze 4 vajec, tak nevím proč by to nemělo dopadnout dobře.
Na to existují dvě pořekadla:
"jedna vlaštovka jaro nedělá" a "nejhloupější sedlák, největší brambory".
Terar

XXX.XXX.218.227
Matis 007
napsal(a):
Proč by to nemělo dopadnou dobře? Želvy stepní sem odchoval 4 mláďata ze 4 vajec, tak nevím proč by to nemělo dopadnout dobře.
Matis lebo si blbec, ako vytlačený na 3D tlaciarni. Tebe chýba iplne všetko, zdravý usudik, rozum, vynikáš však ukážkovo v žalostných znalostiach. Ty už si za cvoka, tento obraz o sebe prehlbuješ sám.