klajda
napsal(a):
Kde se v Brně zabývají výrobou hezkých terárií? (Znáte odkaz na www stánky?)
Příp. nenabízíte někdo z B. a okolí hezké terárium vhodné pro phelsumy mad.?
http://zverimex.w1.cz/index.php
Tady delaji pekny terarka a za slusnou cenu. Par jich maji na prodejne hotovych, muzes si je tam prohlidnout. Mam od nich jedno uz hodne dlouho a vypada moc dobre a slouzi taky tak.
klajda
napsal(a):
Nechám si vyrobit dvě terária - pro pár ph. mad. gr. a pár ph. laticauda. Chtěl jsem se ještě zeptat na nejvhodnější rozměry, údaje v literatuře se totiž liší.
Děkuji
klajda
napsal(a):
Taky shanim terarium, obehla jsem v Brne vsechny moznosti a Sklorex je nejlevnejsi a taky to po Brne rozvazeni zdarma. Dodaci lhuta tyden, komunikace skvela. Mate s jejich terarii, prosim nekdo zkusenost?
badgie
napsal(a):
Sidli i v Brne Reckovicich, jestli to je k tobe bliz.
Nevím jak ste se rozhodli vy ale Sklorex určitě není levný já mám cca. 50 terárii od pana Fukače lepí pro zverimex na lidické a pokud se domluvíte přímo sním tak je to ještě levnější moje terária přišli na 60% ceny oproti Sklorexu ! ale to je každého věc S pozdravem Petr
exotera
napsal(a):
Nevím jak ste se rozhodli vy ale Sklorex určitě není levný já mám cca. 50 terárii od pana Fukače lepí pro zverimex na lidické a pokud se domluvíte přímo sním tak je to ještě levnější moje terária přišli na 60% ceny oproti Sklorexu ! ale to je každého věc S pozdravem Petr
Jo, terarka lze sehnat v Brne levneji, ale ymslim, ze ne pohodlneji, amji opravdu profi pristup. Akorat, ÏMHO, maji dost blbe resene vetrani - ta spodni lista je opravdu mizerna. VH
exotera
napsal(a):
Závazně jsem si ještě nic neobjednal, ale včera jsem se tam byl poptat a jejich přístup je (s ohledem na ČR) nadstandardní.
A poradí někdo ty ideální rozměry teraríí pro výše zmiňované phelsumy? :-)
exotera
napsal(a):
je to už trošku se zpožděním, ale nemáš kontakt na toho pana Fukače? taky ted shanim terarko a na lidické jsou dobrý...
euroviperidae
napsal(a):
,,zajimave tema,,dobre za kolik se lepi v Brne litr??
Ja si nechavam lepit v Cb za 10 Kč litr,,libovolna velikost,vcetne,
soupacek,vetrani a der do skla.Lepi nekdo levneji?? Diky
Pokud jsi z CB tak koukni na http://www.akvatera.cz/cenik_-_teraria_a _zelvaria.htm maji kvalitni teraria a myslim si ze za hoodne zajimave ceny, kolem 8Kc za litr.