Výroba terárií v Brně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2006 10:15

Kde se v Brně zabývají výrobou hezkých terárií? (Znáte odkaz na www stánky?)

Příp. nenabízíte někdo z B. a okolí hezké terárium vhodné pro phelsumy mad.?

1.10.2006 15:41

klajda napsal(a):

Na ul. Koperníkova je fa. Sklorex. Za peníze cokoliv. Opravdu cokoliv.

1.10.2006 16:35

klajda napsal(a):

http://zverimex.w1.cz/index.php
Tady delaji pekny terarka a za slusnou cenu. Par jich maji na prodejne hotovych, muzes si je tam prohlidnout. Mam od nich jedno uz hodne dlouho a vypada moc dobre a slouzi taky tak.

2.10.2006 21:34

klajda napsal(a):

Nechám si vyrobit dvě terária - pro pár ph. mad. gr. a pár ph. laticauda. Chtěl jsem se ještě zeptat na nejvhodnější rozměry, údaje v literatuře se totiž liší.

Děkuji

3.10.2006 12:20

klajda napsal(a):

Taky shanim terarium, obehla jsem v Brne vsechny moznosti a Sklorex je nejlevnejsi a taky to po Brne rozvazeni zdarma. Dodaci lhuta tyden, komunikace skvela. Mate s jejich terarii, prosim nekdo zkusenost?

3.10.2006 12:28

badgie napsal(a):
Taky shanim terarium, obehla jsem v Brne vsechny moznosti a Sklorex je nejlevnejsi a taky to po Brne rozvazeni zdarma. Dodaci lhuta tyden, komunikace skvela. Mate s jejich terarii, prosim nekdo zkusenost?

Taky jsem se rozhodl pro Sklorex. :-)

3.10.2006 12:40

klajda napsal(a):
Taky jsem se rozhodl pro Sklorex. :-)

Sidli i v Brne Reckovicich, jestli to je k tobe bliz.

3.10.2006 21:51

badgie napsal(a):
Sidli i v Brne Reckovicich, jestli to je k tobe bliz.

Nevím jak ste se rozhodli vy ale Sklorex určitě není levný já mám cca. 50 terárii od pana Fukače lepí pro zverimex na lidické a pokud se domluvíte přímo sním tak je to ještě levnější moje terária přišli na 60% ceny oproti Sklorexu ! ale to je každého věc S pozdravem Petr

4.10.2006 09:39

exotera napsal(a):
Nevím jak ste se rozhodli vy ale Sklorex určitě není levný já mám cca. 50 terárii od pana Fukače lepí pro zverimex na lidické a pokud se domluvíte přímo sním tak je to ještě levnější moje terária přišli na 60% ceny oproti Sklorexu ! ale to je každého věc S pozdravem Petr

Jo, terarka lze sehnat v Brne levneji, ale ymslim, ze ne pohodlneji, amji opravdu profi pristup. Akorat, ÏMHO, maji dost blbe resene vetrani - ta spodni lista je opravdu mizerna. VH

4.10.2006 09:45

klajda napsal(a):

Doporučuji ještě firmu Sklostyl v Řečkovicích na Družstevní, pán je sympatický a má skvělé ceny.

4.10.2006 10:08

bigi napsal(a):
Doporučuji ještě firmu Sklostyl v Řečkovicích na Družstevní, pán je sympatický a má skvělé ceny.

No já už si od sklorexu terárko objednala. Uvidím, jaké to bude. Kdyžtak zase příště někde jinde :)

6.10.2006 15:24

exotera napsal(a):

Závazně jsem si ještě nic neobjednal, ale včera jsem se tam byl poptat a jejich přístup je (s ohledem na ČR) nadstandardní.

A poradí někdo ty ideální rozměry teraríí pro výše zmiňované phelsumy? :-)

21.1.2007 14:52

exotera napsal(a):

je to už trošku se zpožděním, ale nemáš kontakt na toho pana Fukače? taky ted shanim terarko a na lidické jsou dobrý...

5.10.2007 08:47

albona napsal(a):
je to už trošku se zpožděním, ale nemáš kontakt na toho pana Fukače? taky ted shanim terarko a na lidické jsou dobrý...

Ten kontakt na pana Fukače by nebyl vubec špatnej!

5.10.2007 20:00

badgie napsal(a):
No já už si od sklorexu terárko objednala. Uvidím, jaké to bude. Kdyžtak zase příště někde jinde :)

,,zajimave tema,,dobre za kolik se lepi v Brne litr??
Ja si nechavam lepit v Cb za 10 Kč litr,,libovolna velikost,vcetne,
soupacek,vetrani a der do skla.Lepi nekdo levneji?? Diky

5.10.2007 20:38

euroviperidae napsal(a):
,,zajimave tema,,dobre za kolik se lepi v Brne litr??
Ja si nechavam lepit v Cb za 10 Kč litr,,libovolna velikost,vcetne,
soupacek,vetrani a der do skla.Lepi nekdo levneji?? Diky

Pokud jsi z CB tak koukni na http://www.akvatera.cz/cenik_-_teraria_a _zelvaria.htm maji kvalitni teraria a myslim si ze za hoodne zajimave ceny, kolem 8Kc za litr.

5.10.2007 20:38

doktor09 napsal(a):
Pokud jsi z CB tak koukni na http://www.akvatera.cz/cenik_-_teraria_a _zelvaria.htm maji kvalitni teraria a myslim si ze za hoodne zajimave ceny, kolem 8Kc za litr.

bez mezery za a

Přidejte reakci

Přidat smajlík