letosnake

gigas
napsal(a):
Tato změna z mého pohledu není dobrá je to velmi nepřehledné
Tomáš
Já také se všemi souhlasím. Nechápu proč ta změna. Akorát tak k horšímu. Předtím to tu bylo mnohem přehlednější a to i kvůli těm barvám, ale teď to všechno se sebou tak nějak splývá. No nevím, ale já myslím, že to vážně nebylo nutné, ale my s tím zřejmě nic nenaděláme...
gigas
napsal(a):
Tato změna z mého pohledu není dobrá je to velmi nepřehledné
Tomáš
Souhlasím,
byl (a jsem) zděšen! Jsem na iFauně téměř každý den, ale v tomto grafickém provedení, nevím, nevím... Je to krajně nepřehledné, nevím, proč se změnilo něco, co bylo na špičkové úrovni ve všech směrech. Pokud by se vrátil původní, velmi přehledný vzhled, byl bych jen rád a přimlouvám se za to.
S pozdravem
M.Š.
martins
napsal(a):
Souhlasím,
byl (a jsem) zděšen! Jsem na iFauně téměř každý den, ale v tomto grafickém provedení, nevím, nevím... Je to krajně nepřehledné, nevím, proč se změnilo něco, co bylo na špičkové úrovni ve všech směrech. Pokud by se vrátil původní, velmi přehledný vzhled, byl bych jen rád a přimlouvám se za to.
S pozdravem
M.Š.
Já jsem na ifaune každý den a ani me se moc nový vzhled nezamlouvá..bolí z toho oči,bílé pozadí je dosti "agresivní" a menší písmo se i hůř čte...Pokud nejakou zmenu na diskusi tak bych uvítal jasné označení nového příspěvku-jelikož je nekdy zadán nový příspevek doprostřed diskuse,špatne se hledá
fenri
napsal(a):
Já jsem na ifaune každý den a ani me se moc nový vzhled nezamlouvá..bolí z toho oči,bílé pozadí je dosti "agresivní" a menší písmo se i hůř čte...Pokud nejakou zmenu na diskusi tak bych uvítal jasné označení nového příspěvku-jelikož je nekdy zadán nový příspevek doprostřed diskuse,špatne se hledá
Tak musím bohužel konstatovat, že než jsem pochopil, že tohle je nová podoba, snažil jsem se stránku několikrát reloadovat, protože jsem měl pocit, že se nenačetly styly. Musím žíct, že z tohohle skutečně bolí oči - navíc když přejíždíte myší po menu, tak problikává černá obrazovka :-( Označení nového příspěvku je výborný nápad a připojuji se, stejně tak ke kontrastnějším barvám, původní podoba byla proti téhle skvělá.
martins
napsal(a):
Souhlasím,
S pozdravem
M.Š.
Souhlasím a také se přimlouvám za původní vzhled.Tady z toho po deseti minutách akorát bolí oči. krokan
ufonek71
napsal(a):
Hrůza je slabý slovo! Jděte do ........ háje!
Pre ilustraciu a pre tych, co pouzivaju IE a pre redakciu ifauny ponukam obrazok zobrazenia v mozille. Podotykam, ze menu je zobraene v tomto pripade v cca polovici celej dlzky stranky, nieje hore, ako by malo byt, pri dlhsom vlakne treba rolovat dole, aby som sa k menu dostal. Koli kvalite zmenseneho obrazka je toto iba cast okna. Grejty
grejty
napsal(a):
Pre ilustraciu a pre tych, co pouzivaju IE a pre redakciu ifauny ponukam obrazok zobrazenia v mozille. Podotykam, ze menu je zobraene v tomto pripade v cca polovici celej dlzky stranky, nieje hore, ako by malo byt, pri dlhsom vlakne treba rolovat dole, aby som sa k menu dostal. Koli kvalite zmenseneho obrazka je toto iba cast okna. Grejty
No, aj tak obrazok zmensilo, ale snad to vidno:) Niesu tam tlacidla, iba texty, vlastne je tam iba pozadie a text. A banner:)
paulin21
napsal(a):
bohuzel, tahle vase nova invoace je pro me dosti sokujici, nechapu proc se tu meni jiz zazity vzhled, z tohohle me akorat bolí oči, je to tu pěkně nepřehledný...
Ano přidávám se k ostatním, je to hrůza- bohužel. Hlavně to neni vůbec přehledný- škoda mno tamto bylo o hooooodně lepší......mrzí mě to, ale už sem ani tolik kvůl tomu nechodim....
verus
napsal(a):
Ano přidávám se k ostatním, je to hrůza- bohužel. Hlavně to neni vůbec přehledný- škoda mno tamto bylo o hooooodně lepší......mrzí mě to, ale už sem ani tolik kvůl tomu nechodim....
PROSÍM DEJTE TO DO PŮVODNÍ PODOBY.PŘÍSPĚVKY JSOU ROZTAŽENY PO CELÉ OBRAZOVCE .JESTLI CHCETE VŠECHNY ODRADIT A TÍM TO ZRUŠIT, TAK TO DEJTE SROZUMITELNĚ VĚDĚT A NEMUSÍTE TO DĚLAT TAKHLE. BYLY JSTE POVAŽOVÁNY ZA NEJLEPŠÍ STRÁNKU , ALE PO VAŠÍ UPRAVĚ JDE TO S VÁMI Z KOPCE. TAK SE UŽ PROSÍM ZAMYSLETE CO JE LEPŠÍ, MÍT DOSTATEK NÁVŠTĚV NEBO MRTVÉ STRÁNKY. BYL JSEM TO NĚKOLIKRÁT ZA DEN, DNES UŽ TU JSEM JEN NÁHODNĚ (JESTLI TO TU BUDE VYPADAT POŘÁD TAKHLE, TAK SEM UŽ NEBUDU VŮBEC CHODIT ,A TO DOPORUČUJI VŠEM ).
SPRÁVČE, TO VÁM JE JEDNO, CO JSTE ROZPOUTAL ZA SMRŠŤ Z NEGATIVNÍMI OHLASY ?
krab
napsal(a):
PROSÍM DEJTE TO DO PŮVODNÍ PODOBY.PŘÍSPĚVKY JSOU ROZTAŽENY PO CELÉ OBRAZOVCE .JESTLI CHCETE VŠECHNY ODRADIT A TÍM TO ZRUŠIT, TAK TO DEJTE SROZUMITELNĚ VĚDĚT A NEMUSÍTE TO DĚLAT TAKHLE. BYLY JSTE POVAŽOVÁNY ZA NEJLEPŠÍ STRÁNKU , ALE PO VAŠÍ UPRAVĚ JDE TO S VÁMI Z KOPCE. TAK SE UŽ PROSÍM ZAMYSLETE CO JE LEPŠÍ, MÍT DOSTATEK NÁVŠTĚV NEBO MRTVÉ STRÁNKY. BYL JSEM TO NĚKOLIKRÁT ZA DEN, DNES UŽ TU JSEM JEN NÁHODNĚ (JESTLI TO TU BUDE VYPADAT POŘÁD TAKHLE, TAK SEM UŽ NEBUDU VŮBEC CHODIT ,A TO DOPORUČUJI VŠEM ).
SPRÁVČE, TO VÁM JE JEDNO, CO JSTE ROZPOUTAL ZA SMRŠŤ Z NEGATIVNÍMI OHLASY ?
Mne to uz ide aj v IE aj v Mozille
vv
napsal(a):
Dobry den,ja s vami nemuzu souhlasit.......ze zacatku se mi to take prilis nezamlouvalo, ale nyni sem so na to uz zvyknul a LIBI se mi to..... vv
mě už to taky ani nevadí, ale co mi hrozně vadí, že mi to asi každou minutu několikrát za sebou blikne Nevíte čím to je?Nikde jinde se mi to nestává....