pilunek
napsal(a):
Před týdnem jsem koupil na burze hroznýše královského čerstvě nažraného a po prvním svlíknutí mněl tři týdny. ted mu zkouším davat mladé myši a taky holata ale vubec nechce žrát.Poraďte čím to může být že nechce přijímat potravu? Je to brzo? nebo je to nevhodná potrava.
nech ho adaptovat , hlavne aby mel porad cerstvou vodu a kde se schovat. Mysku- skakavku mu predkladej kazdy den a az se bude citit v pohode tak si da, neboj.
pilunek
napsal(a):
A myslíš že tu myšku zvladne i ve čtyřech týdnech? a nevadí když ho sem tam vytáhnu?
kdy jsem s nima zacinal , mel jsem taky porad pocit ,ze se to do nej nemuze vejit .. MUZE , ve 4 tydnech do sebe dostane skakavku bez problemu. To ze ho vytahnes nevadi , ale napis spise trochu o terariu, rozmery , podklad , vlhkost, teplota , mas tam vetve,ukryt ? pripadne sem prihod foto , jsem zvedavej :)
lukas k.
napsal(a):
kdy jsem s nima zacinal , mel jsem taky porad pocit ,ze se to do nej nemuze vejit .. MUZE , ve 4 tydnech do sebe dostane skakavku bez problemu. To ze ho vytahnes nevadi , ale napis spise trochu o terariu, rozmery , podklad , vlhkost, teplota , mas tam vetve,ukryt ? pripadne sem prihod foto , jsem zvedavej :)
Terarko mam 100x75x55 (v,š,h) teplota je od 25 do 32C° vlhkost nejak nezjištuju je to důležité? Jako podklad mam hobliny je tam jedna velka větev.foto přiložím.
pilunek
napsal(a):
Terarko mam 100x75x55 (v,š,h) teplota je od 25 do 32C° vlhkost nejak nezjištuju je to důležité? Jako podklad mam hobliny je tam jedna velka větev.foto přiložím.
parada , tak me to samo odhlasilo a co jsem napsal je fuc :( ,takze ted jenom ve zkratce , mas prikladne terarium , jen mu bude za asi 1,5 roku male , vlhkost je dulezita , doporucuji 2-3x tydne porosit , misku s vodou do ktere si had muze zalezt , hlavne voda ani na roseni nesmi byt studena , mohlo by dojit k nachlazeni. a chybi ukryt.
lukas k.
napsal(a):
parada , tak me to samo odhlasilo a co jsem napsal je fuc :( ,takze ted jenom ve zkratce , mas prikladne terarium , jen mu bude za asi 1,5 roku male , vlhkost je dulezita , doporucuji 2-3x tydne porosit , misku s vodou do ktere si had muze zalezt , hlavne voda ani na roseni nesmi byt studena , mohlo by dojit k nachlazeni. a chybi ukryt.
Jak s tim rošením mam rosit přímo na něj? a ten úkryt jak by mněl asi vypadat nebo spiš z čeho? a ještě jeden dotaz mohl bys mi dat tvoji emailovku byl bych rád kdybych se mohl na někoho obrátit až budu mít nějaký problém.