tomasek
napsal(a):
Dobrý den rád bych se zeptal jaké by měl mít správné znaky boa c.i.Honduras. Děkuji za Vaše názory a připomínky.
Ahoj.Na tvou otázku neexistuje odpověď.
Všeobecně jsou tato zvířata tmavší,ale už jsem viděl i světlé vyjímky.Je to hodně o důvěře k chovateli od kterého jsi zvířata koupil.
Jestli už je máš doma,pošli mi fotku a já na to mrknu,ale dám ti pouze můj názor,nikoli jistotu.A taky napiš za kolik jsi to zvíře pořídil.To je také dost směrodatné.Jarouš.
jarous
napsal(a):
Ahoj.Na tvou otázku neexistuje odpověď.
Všeobecně jsou tato zvířata tmavší,ale už jsem viděl i světlé vyjímky.Je to hodně o důvěře k chovateli od kterého jsi zvířata koupil.
Jestli už je máš doma,pošli mi fotku a já na to mrknu,ale dám ti pouze můj názor,nikoli jistotu.A taky napiš za kolik jsi to zvíře pořídil.To je také dost směrodatné.Jarouš.
Ahoj díky za odpověď zvířata mám doma měl by to být nepříbuzný párek F2 rodiče byli od párů dovezených z Hondurasu cena za pár byla po domluvě 5000 kč je jim 10,5 měsíce fota zašlu hned po nafocení ještě jsem je nestih vyfotit ale zatím díky.
tomasek
napsal(a):
Ahoj díky za odpověď zvířata mám doma měl by to být nepříbuzný párek F2 rodiče byli od párů dovezených z Hondurasu cena za pár byla po domluvě 5000 kč je jim 10,5 měsíce fota zašlu hned po nafocení ještě jsem je nestih vyfotit ale zatím díky.
tady jsou fota
jarous
napsal(a):
Poslal jsem ti odpověď na tvůj email.J.
Taky přidám fotky své samice B.c.i. Honduras, jsou sice staré asi rok, to jí bylo asipůl roku...
martins
napsal(a):
Taky přidám fotky své samice B.c.i. Honduras, jsou sice staré asi rok, to jí bylo asipůl roku...
A ještě jedna fotka, o něco mladší...
martins
napsal(a):
A ještě jedna fotka, o něco mladší...
A poslední...
martins
napsal(a):
to kodl: nádherně zbarvený jedinec...
Tvůj vlastní odchov, nebo koupě?
Teď jsem koukal, že úplně stejné foto mají na http://www.boa-constrictors.com/com/com.html
To jsou tvoji hadi?
kodl
napsal(a):
To není můj krasavec . Ten je z netu. Na porovnání .
Tady je moje samice B.c.i. Honduras, stáří 15 měsíců...
martins
napsal(a):
Tady je moje samice B.c.i. Honduras, stáří 15 měsíců...
A samec B.c.i. Honduras, stáří 12 měsíců...
martins
napsal(a):
A samec B.c.i. Honduras, stáří 12 měsíců...
Detail jeho hlavy...