Uživatel s deaktivovaným účtem

jenda
napsal(a):
Napadlo mne využít možnosti zpestřování diskuze obrázky. Zveřejněte prosím nejzajímavější foto svého svěřence. Např. toto je můj gekončík noční při lovu.
neni to sice z terarka, ale had jako had...
("berg adder", Tsitsikamma mts, JAR)

jenda
napsal(a):
Napadlo mne využít možnosti zpestřování diskuze obrázky. Zveřejněte prosím nejzajímavější foto svého svěřence. Např. toto je můj gekončík noční při lovu.
a jeste muj terarijni sverenec
jenda
napsal(a):
a jak je asi velká(cm),a na tý fotce se nafukuje nebo je tak tlustá???????Moc děkuju za odpověď potřebuju to pro porovnání protože mě se můj chamík zdá hrozně malej
napsal(a):
neni to sice z terarka, ale had jako had...
("berg adder", Tsitsikamma mts, JAR)
Dobrý den, můžete se mi prosím ozvat na můj e-mail - tomas.mazuch@quick.cz, potřeboval bych s vámi mluvit ohledně vámi zde zveřejněné fotografie "berg adder". Děkuji. Tomáš Mazuch.
ali
napsal(a):
Sadra - přesně tak, co je na tom nechutnýho? Ty prasátka nepapáš? Ali
No jelikoz ja mam plno tera zvirat a nastesti ani jedno ktere se musi krmit mysima ci necim velkym tak z meho pohledu je to nehezke,tim ale nerikam ze nejim veprovy! Proste se mi to zdalo uz trosku vice adrenalinovejsi fotecka :)
s pozdravem sadra