nerosekdas
napsal(a):
Zdravím,sice to sem nepatří,ale jestli se fakt jmenuješ Martin Marek,tak sme dva s komplet stejným jménem
tak tohle sou mi mazlici
martin marek
napsal(a):
Posílejte sem fotky vašich AGAM
Sauron před akváriem
kocourek
napsal(a):
Sauron před akváriem
Agama Kočinčinská-Sauron (6 měsíců)
vitticeps
napsal(a):
pěkná pogona...můžeš mi dát svůj mail?odkaz na tvůj nick nějak nefunguje...
No ona nejni moje,je z jednoho chovatelskýho kroužku a ja jim tam chodim pomahat pravě s plazama.Jinak ten mail je michal.val@altas.cz
vitticeps
napsal(a):
pěkná pogona...můžeš mi dát svůj mail?odkaz na tvůj nick nějak nefunguje...
Pogony
fenri
napsal(a):
No ona nejni moje,je z jednoho chovatelskýho kroužku a ja jim tam chodim pomahat pravě s plazama.Jinak ten mail je michal.val@altas.cz
Physignathus cocincinus
martin marek
napsal(a):
Pridávám také fotky svých agam, zde Laudakia stellio daani:
martin marek
napsal(a):
Agama agama - Agama osadní:
© acanthos
napsal(a):
Pridávám také fotky svých agam, zde Laudakia stellio daani:
to daanium je krásné, očekáváte odchovy? Popřípadě na reptáriu máte fotky od cypriac, chováte oba poddruhy? Už se nějakou dobu chystám na agamy rodu Laudakia, ale bohužel nejsou příliš časté, Chtěl bych někde sehnat L. adramitana nebo caucasiana, ale ty stellia jsou přeci jen častější, mohl bych se zeptat na nějaké podmínky chovu?
martin marek
napsal(a):
pár fotek naší agamy vousaté najdete na http://www.fotokencl.com v sekci zvířata
lizardguru
napsal(a):
to daanium je krásné, očekáváte odchovy? Popřípadě na reptáriu máte fotky od cypriac, chováte oba poddruhy? Už se nějakou dobu chystám na agamy rodu Laudakia, ale bohužel nejsou příliš časté, Chtěl bych někde sehnat L. adramitana nebo caucasiana, ale ty stellia jsou přeci jen častější, mohl bych se zeptat na nějaké podmínky chovu?
Ahoj Honzo,
jsem rád, ze se ti agamy líbí, tak posílám jeste jednu fotku mladé Laudakia stellio daani. Choval jsem agamky s jesterkami Timon lepidus, návod na chov je stejný (clánek o nich je tady na Ifaune v sekci clánky). Choval jsem dva poddruhy L. stellio daani (Turecko) a L. stellio cypriaca (Kypr). Ted nemám zádná stellia, vsechna jsem prodal. Ale mám slíbené nejpeknejsí (pro me) Laudakia stellio picea (Sýrie).
© acanthos
napsal(a):
Ahoj Honzo,
jsem rád, ze se ti agamy líbí, tak posílám jeste jednu fotku mladé Laudakia stellio daani. Choval jsem agamky s jesterkami Timon lepidus, návod na chov je stejný (clánek o nich je tady na Ifaune v sekci clánky). Choval jsem dva poddruhy L. stellio daani (Turecko) a L. stellio cypriaca (Kypr). Ted nemám zádná stellia, vsechna jsem prodal. Ale mám slíbené nejpeknejsí (pro me) Laudakia stellio picea (Sýrie).
L.stellio picea jsem snad ještě nikdy neviděl, nebo jsem nevěděl, že je to tento podruh (nemáte nějaké fotky?), nevíte jestli by se Laudakia adramitana (nejsem si jistej jestli se tak stále jmenuje v nových přehledech jsem jí už nenašel), popřípadě L.caucasiana dala sehnat na německejch, nebo rakouskejch burzách? Párkrát jsem na burzách viděl L.melanura, ale nebyly v moc dobré kondici, tak jsem si to rozmyslel.
lizardguru
napsal(a):
L.stellio picea jsem snad ještě nikdy neviděl, nebo jsem nevěděl, že je to tento podruh (nemáte nějaké fotky?), nevíte jestli by se Laudakia adramitana (nejsem si jistej jestli se tak stále jmenuje v nových přehledech jsem jí už nenašel), popřípadě L.caucasiana dala sehnat na německejch, nebo rakouskejch burzách? Párkrát jsem na burzách viděl L.melanura, ale nebyly v moc dobré kondici, tak jsem si to rozmyslel.
Laudakia stellio picea vypadá takhle (viz fotka, kterou jsem stáhl z netu). Laudakia adramitanus se nyní jmenuje Acanthocercus adramitanus a není bezne k sehnání ani v nemecku. Stejne tak Laudakia caucasia. Caucasie kdysi choval pan Marián Gál (marmulak@cbox.cz) ze Slovenska, nevím jestli je jeste stále má.
martin marek
napsal(a):
Laudakia stellio daani (Pammukkale)
martin marek
napsal(a):
Pseudotrapelus sinaitus (agamka sinajská) - podle mě jedna z nejhezčích agam - na fotce je samec v době páření...
jan kubat
napsal(a):
Pseudotrapelus sinaitus (agamka sinajská) - podle mě jedna z nejhezčích agam - na fotce je samec v době páření...
Mám hezčí
jan kubat
napsal(a):
a ještě hezčí
© acanthos
napsal(a):
Laudakia stellio picea vypadá takhle (viz fotka, kterou jsem stáhl z netu). Laudakia adramitanus se nyní jmenuje Acanthocercus adramitanus a není bezne k sehnání ani v nemecku. Stejne tak Laudakia caucasia. Caucasie kdysi choval pan Marián Gál (marmulak@cbox.cz) ze Slovenska, nevím jestli je jeste stále má.
Nevíte jestli od nich měl odchovy? Já jsem vůbec, tak nějak zatíženej na agamy do nedávna rodu Agama (Agama, Acanthocerus, Laudakia, ale i Trapelus a Pseudotrapelus), ale nějak se jejich chovu bojím a považuju jej za hodně těžkej, tak nevím, vždyt i poměrně často chovaná A. agama ještě nemá zvládnutý chov a o odchovu ani nemluvím. Ačkoliv jsou tyto rody moji oblíbenci mám z nich nějaký komplex, takže si na ně moc netroufám.
mordor
napsal(a):
a ještě hezčí
Toto je moje Agama vousata
Pogona vitticeps.
martin marek
napsal(a):
Toto je moje Agama vousata
Pogona vitticeps.
samec A.agama
lizardguru
napsal(a):
Nevíte jestli od nich měl odchovy? Já jsem vůbec, tak nějak zatíženej na agamy do nedávna rodu Agama (Agama, Acanthocerus, Laudakia, ale i Trapelus a Pseudotrapelus), ale nějak se jejich chovu bojím a považuju jej za hodně těžkej, tak nevím, vždyt i poměrně často chovaná A. agama ještě nemá zvládnutý chov a o odchovu ani nemluvím. Ačkoliv jsou tyto rody moji oblíbenci mám z nich nějaký komplex, takže si na ně moc netroufám.
No, moc je lidi nemnozi, ja vim jen o jednom odchovu u Dr. Modreho a ten je ma v pekne veklejch a super ubykacich.
martin marek
napsal(a):
p.vitticeps...8 měsíční samec
vitticeps
napsal(a):
p.vitticeps...8 měsíční samec
taky sem dám svou agamu
lizardguru
napsal(a):
Acanthocercus atricollis 1,1
tukan25
napsal(a):
Acanthocercus atricollis 1,1
Acanthocercus atricollis samec
vladimir hula
napsal(a):
No, moc je lidi nemnozi, ja vim jen o jednom odchovu u Dr. Modreho a ten je ma v pekne veklejch a super ubykacich.
p. Modrý odchoval caucasie? Dnes jsem od něho četl článek o chovu a odchovu Laudakia tuberculata, tam psal, že měl tři roky p sobě odchovy a dohromady 99 mládat od jedné samice, nevíte jestli tuberculaty stále chová? popřípadě nemáte na něho nějaký kontakt?
nimra
napsal(a):
Tak tohle je nase Ofélie....:-)
Tohle aktualní foto Ofélie....
luma
napsal(a):
Pogona vitticeps
Tak toto je moje pogona. Co na ni říkáte?
nikos
napsal(a):
Tak toto je moje pogona. Co na ni říkáte?
a další... moje pogona při svlíkání... to je dobrý,ne?
nikos
napsal(a):
a další... moje pogona při svlíkání... to je dobrý,ne?
a ještě jedna fotečka, moje zlatíčka a v pozadí"večeře" (pro zájemce - moje ICQ - 240376648
martin marek
napsal(a):
a ještě jednou
kocourek
napsal(a):
Agama Kočinčinská (1 rok)
Physignathus cocincinus baští bybu
bugs bunny
napsal(a):
a ještě jednou
Moje AGAMA KOČIČÍNSKÁ (Physignathus cocincinus)
martin marek
napsal(a):
Moje AGAMA KOČIČÍNSKÁ (Physignathus cocincinus)
Ještě moje Pogona
tom
napsal(a):
Zdravím!
Mám dotaz jsou A. vousaté jednoduché na chov? Já bych si ji chtěl koupit, ale nevím jestli tuhle Agamu nebo such. želvu. Agama se snadno ochočí? Díky
P.v.
tom
napsal(a):
Zdravím!
Mám dotaz jsou A. vousaté jednoduché na chov? Já bych si ji chtěl koupit, ale nevím jestli tuhle Agamu nebo such. želvu. Agama se snadno ochočí? Díky
Zdarvím
Tyto agamy jsou podle mě jednoduché na chov myslím si že je to lepší než ŽELVA na tu potřebuješ myslim CITES a na todle asi ne já ho teda nemam ale zpátky k dotazu podle mého názoru nejsou vůbec náročné potřebují akorát větší teploty.
martin marek
napsal(a):
Zdarvím
Tyto agamy jsou podle mě jednoduché na chov myslím si že je to lepší než ŽELVA na tu potřebuješ myslim CITES a na todle asi ne já ho teda nemam ale zpátky k dotazu podle mého názoru nejsou vůbec náročné potřebují akorát větší teploty.
A nemáte kontakt na chovatele který je prodává a odchovává? Děkuji!
martin marek
napsal(a):
sameček agamy vousaté na procházce
coul
napsal(a):
sameček agamy vousaté na procházce
opět samec (Ruda) sedí na monitoru a hlídá jestli nekoukám na náky sprostárny
martin marek
napsal(a):
tak přátelé tenhle dravec se jmenuje Ho Či Min
jo a bacha je pěkně vostrá...teda jen na žrádlo...jinak ukrutnej mazlík...má ráda i kocoura....
lizardguru
napsal(a):
p. Modrý odchoval caucasie? Dnes jsem od něho četl článek o chovu a odchovu Laudakia tuberculata, tam psal, že měl tři roky p sobě odchovy a dohromady 99 mládat od jedné samice, nevíte jestli tuberculaty stále chová? popřípadě nemáte na něho nějaký kontakt?
Loni na podzim je jeste mel - mel je v kanclu na rozsirenem a obesklenem podiu se silnejma lampama - dve skupiny, aby si mohly pekne imponovat navzajem :-) Az budu mit venkovni vybeh, tak se take na nejake agamy (asi nejspis Laudakie) chystam :-)
VH
vladimir hula
napsal(a):
Loni na podzim je jeste mel - mel je v kanclu na rozsirenem a obesklenem podiu se silnejma lampama - dve skupiny, aby si mohly pekne imponovat navzajem :-) Az budu mit venkovni vybeh, tak se take na nejake agamy (asi nejspis Laudakie) chystam :-)
VH
Tak já sem se opět nepochlapil a rozhodl jsem se pro větší jistotu a koupil jsem si Leiocephalus personatus, dlouho jsem se rozhodoval, že bych koupil L.nupta kterou je k mání na python farmě a už jsem je chtěl obědnávat, ale jak jsem psal, mám z nich kompexy, ačkoliv jsem je nikdy nechoval - což je docela parodox, ale nenadělám nic no
martin marek
napsal(a):
Trapelus mutabilis - samec.
martin marek
napsal(a):
T. mutabilis - samice, vypadá že je zabřezlá.
Po totálním výbuchu PC jsem zachránil aspon toto tak to také přihodím.
tupinambis
napsal(a):
Po totálním výbuchu PC jsem zachránil aspon toto tak to také přihodím.
tupinambis
napsal(a):
Zonosaurus guadrilineatus.To jen pro oživení ostatní mazánci.