Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2007 15:20

Nevíte někdo pls, kde se daj koupit obyč magnety (takový ty malý černý kulatý, co jich byla za bolšounů všude kupa)?Pár krámů je, ale z ruky.

qarrotter

19.6.2007 16:07
qarrotter

seagal napsal(a):
Nevíte někdo pls, kde se daj koupit obyč magnety (takový ty malý černý kulatý, co jich byla za bolšounů všude kupa)?Pár krámů je, ale z ruky.

jak to ku**a souvisí s faunou ?

19.6.2007 16:12

qarrotter napsal(a):
jak to ku**a souvisí s faunou ?

Přemejšlej, třeba ti to dojde
(1ks polystyrén 20x10cm + 1ks polystyrén 80x50cm = nejlépe 8ks magnetů r=2cm)

19.6.2007 17:23

seagal napsal(a):

A odkud jsi? já je nedávno kupovala v Praze Karlíně ve výtvarných potřebách :)

19.6.2007 17:42

utahraptor napsal(a):
A odkud jsi? já je nedávno kupovala v Praze Karlíně ve výtvarných potřebách :)

Bezva to se mi hodí, kde je prosím ten krám?

20.6.2007 11:44

seagal napsal(a):
Bezva to se mi hodí, kde je prosím ten krám?

když půjdeš z florence po sokolovské směrem na karlínské náměstí tak po pravé straně, výtvarné potřeby, ale nezaručuju že je právě teď budou mít .)

20.6.2007 12:33

utahraptor napsal(a):
když půjdeš z florence po sokolovské směrem na karlínské náměstí tak po pravé straně, výtvarné potřeby, ale nezaručuju že je právě teď budou mít .)

Mě to krucinál nedošlo. Ještě v tom spojení s polystyrenem? Pořád číhám na vysvětlení a už to nemohu vydržet, tak se někdo, komu to víc zapaluje, smilujte.

20.6.2007 19:05

jetmar napsal(a):
Mě to krucinál nedošlo. Ještě v tom spojení s polystyrenem? Pořád číhám na vysvětlení a už to nemohu vydržet, tak se někdo, komu to víc zapaluje, smilujte.

vyrabime haikum baraky z polystyrenu , pripevňujem je na pozadí magnetama, dost šikovný ti povím :-)

20.6.2007 19:22

bozena2 napsal(a):
vyrabime haikum baraky z polystyrenu , pripevňujem je na pozadí magnetama, dost šikovný ti povím :-)

Tak sem to myslel, magnety nemaj chybu na přidělání baráku na polystyren, ale opatrně magnety nejsou všemocný :-B.
Přidávám foto, aby to už pochopil každej

20.6.2007 19:45

seagal napsal(a):
Tak sem to myslel, magnety nemaj chybu na přidělání baráku na polystyren, ale opatrně magnety nejsou všemocný :-B.
Přidávám foto, aby to už pochopil každej

Tak děkuju, už mám klid. Dost fikaný.

20.6.2007 19:55

jetmar napsal(a):
Tak děkuju, už mám klid. Dost fikaný.

Teď sem to vyzradil 8-D, zejtra to budou vyhcánkové inzerovat :-B

Přidejte reakci

Přidat smajlík