Ahojky,
psala jsem uz jednou,ale nejak se to nezobrazilo,tak pisi znovu. Brzy si jdu do zverimexu vyzvednout agamu vousatou, maji tam ale samecka a samicku. Nevim co je vhodnejsi - samicka mi pripadala lepsi,byla milejsi, pritulnejsi a aktivnejsi....mam ale strach, aby se nedozivala kratsiho veku...poradte mi prosim.
Dekuji za vsechny odpovedi!!!!!!!!!!
nimra
napsal(a):
Ahojky,
psala jsem uz jednou,ale nejak se to nezobrazilo,tak pisi znovu. Brzy si jdu do zverimexu vyzvednout agamu vousatou, maji tam ale samecka a samicku. Nevim co je vhodnejsi - samicka mi pripadala lepsi,byla milejsi, pritulnejsi a aktivnejsi....mam ale strach, aby se nedozivala kratsiho veku...poradte mi prosim.
Ahoj,
je jedno jestli samec nebo samicka. U Agam vousatych se samec i samice dozivaji zhruba stejného veku.
offroad
napsal(a):
Já se chci ještly zeptat ten sameček je takovej vic agresivní nebo kliďas nevým co mám koupit.a je odolnejší než samička nebo je to stejné?
Podle toho jak to myslíš. Nemůžeš mít dva dospělé samečky v jednom teráriu. Jestli chceš mít jednu, tak je to úplně jedno i s odolností, když je budeš správně krmit.
nimra
napsal(a):
Ahojky,
Ahoj. Já Ti bohužel neporadím ale chytil bych se s dovolením tématu. Jak mladé nebo velké agamky máš vyhlídnuté a podle čeho to tam v tom obchodě poznají ? .. Já bych teda rád samičku ale kromě neurčitých odpovědí v různých diskuzích většinou typu "Pošli email a odpovím ti jak to poznáš." jsem se potkal i s tím že se to u agamy vousaté (pogona vitticeps) ještě ve věku půl roku příliš nepozná, že až pozděj, také mimo jiné dle chování atd. atd. Tak prosimvás, jestli by se tu našel někdo kdo by mi to vysvětlil a odpověděl zdali to mohu poznat nebo ne když zkušenosti nemám žádné, začátečník :-) ? Díky.