Agama kočičinská nežere

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2007 23:51

Prosím poradte jak nakrmit agamku koupili jsme si ji v pátek to prý byla nažraná s terárkem se zžila rychle je super ochočená ale zatím mi nežrala můžu ji mávat s červem na pinzetě v misce v terárku má červy nebo jsme to skoušeli ji krmit na stole tak ji krmili ve zveráči ale ona o něj nemá zájem. je malinká možná 2-3 měsíce tak nevím jestli má žrát každý den anebo třeba jednou za týden. a bojím se aby začla žrát a co pak dělat poradí někdo?

26.6.2007 08:11

turando napsal(a):
Prosím poradte jak nakrmit agamku koupili jsme si ji v pátek to prý byla nažraná s terárkem se zžila rychle je super ochočená ale zatím mi nežrala můžu ji mávat s červem na pinzetě v misce v terárku má červy nebo jsme to skoušeli ji krmit na stole tak ji krmili ve zveráči ale ona o něj nemá zájem. je malinká možná 2-3 měsíce tak nevím jestli má žrát každý den anebo třeba jednou za týden. a bojím se aby začla žrát a co pak dělat poradí někdo?

měla by žrát každý den, zkus jí dát třeba cvčka, jakou máš teplotu v terku, vlhkost, máš tam bazéna a úkryt pro agamku?

26.6.2007 15:13

turando napsal(a):

Takto staré mládě krmte denně. Pokud nežere dbejte aby měla alespoň dostatek vody. Jinak bych zkusil nabídnout něco jiného než červy. Zkuste střední cvrčky nebo kobylku. Nechte ji klid na to aby si to ulovila.

26.6.2007 23:42

lunzie napsal(a):
měla by žrát každý den, zkus jí dát třeba cvčka, jakou máš teplotu v terku, vlhkost, máš tam bazéna a úkryt pro agamku?

děkuji všem za radu dnes jsme jí dali moučné červy a snědla jich 6 kousků ty zoobasové byli na ní asi velcí jinak teplotu mám 28-30 a vlhkost okolo70¨% má tam i misku s vodou a vodopád jinak fotka je v příspěvku moje první terárko tak dík všem kdo napsali turando

Přidejte reakci

Přidat smajlík