Vitamíny pro Agamu vousatou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2005 11:02

Chystám se koupit Agamu tak se chci zeptat jaké mám koupit vitamíny vubec nemám ponětí jake.Předem dík

3.12.2005 17:56

offroad napsal(a):
Chystám se koupit Agamu tak se chci zeptat jaké mám koupit vitamíny vubec nemám ponětí jake.Předem dík

Roboran-H, sépiová kost, combisol nebo combinal AD3 (pozor 1 kapku měsíčně). Jinak na toto téma bylo napsáno hodně.

3.12.2005 18:06

olda napsal(a):
Roboran-H, sépiová kost, combisol nebo combinal AD3 (pozor 1 kapku měsíčně). Jinak na toto téma bylo napsáno hodně.

Ten vitamin AD3 se ředí 3 kapky na 1/2 litru vody, namočíš do toho roztoku cvrka a dáš jí ho hned sežrat jednou měsíčně.
1 kapka AD3 by malou agamu zabila.
Ty cvrčky obalovat každý den v Roboranu a sepiovce, ve skořápkách, někdo sype sepiovku i na zeleninu a ovoce.

3.12.2005 20:35

vikicolek napsal(a):
Ten vitamin AD3 se ředí 3 kapky na 1/2 litru vody, namočíš do toho roztoku cvrka a dáš jí ho hned sežrat jednou měsíčně.
1 kapka AD3 by malou agamu zabila.
Ty cvrčky obalovat každý den v Roboranu a sepiovce, ve skořápkách, někdo sype sepiovku i na zeleninu a ovoce.

Tak že když budu mít mladou Agamu tak ten AD3 není dobrej,ale ten Roboran-H jí mám dávat každé krmení nebo jednou deně.

3.12.2005 21:06

offroad napsal(a):
Tak že když budu mít mladou Agamu tak ten AD3 není dobrej,ale ten Roboran-H jí mám dávat každé krmení nebo jednou deně.

AD3 je nutné podávat 1x za měsíc v tom zmíněném dávkování.
Agamu krmíš 1x denně cvrčky. Ty cvrčky napřed musíš obalit
v tom Roboranu H nebo sepiové kosti rozdrcené, popř. drcených
vaječných skořáokách. Postup je nesčetněkrat popsaný na nem.
d..

4.12.2005 11:02

vikicolek napsal(a):
AD3 je nutné podávat 1x za měsíc v tom zmíněném dávkování.
Agamu krmíš 1x denně cvrčky. Ty cvrčky napřed musíš obalit
v tom Roboranu H nebo sepiové kosti rozdrcené, popř. drcených
vaječných skořáokách. Postup je nesčetněkrat popsaný na nem.
d..

tak dík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík