Elaphe guttata butter motley

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2007 08:23

Dobry den,vcera jsem dostal elaphe guttata butter motley a chci se zeptat jak bude vypadat zakaleni,vubec si to nedokazu predstavit??!!Prosim o nejake foto pred svlekem,dekuji

16.9.2007 09:26

morty1 napsal(a):
Dobry den,vcera jsem dostal elaphe guttata butter motley a chci se zeptat jak bude vypadat zakaleni,vubec si to nedokazu predstavit??!!Prosim o nejake foto pred svlekem,dekuji

Máš to všude netu jen stačí hledat.

16.9.2007 13:44

morty1 napsal(a):

Jednoduse mu zmatni barvy...Zlehka zesedne,jako kazdy jiny had pred svlekem...Mohl bys sem prosim hodit i foto bricha? Diky..stefo

16.9.2007 16:24

stefo napsal(a):
Jednoduse mu zmatni barvy...Zlehka zesedne,jako kazdy jiny had pred svlekem...Mohl bys sem prosim hodit i foto bricha? Diky..stefo

Foto briska zatim neni k dyspozici,ale az bude,pridam...Jo a ted dys sem vyndaval malyho tak kdyz sem ho zal zpatky do tera, chrestil jako chrestys,dost me to prekvapilo...

16.9.2007 17:52

morty1 napsal(a):
Foto briska zatim neni k dyspozici,ale az bude,pridam...Jo a ted dys sem vyndaval malyho tak kdyz sem ho zal zpatky do tera, chrestil jako chrestys,dost me to prekvapilo...

chrestil jako chrestys... :D ...to asi tezko..nanejvys sycel,je vystraseny...a k otazce:proste se zakali a zmatne,mrkni na cornsnakes.websnadno.cz ..web,neni muj ale fotky tam dane guttaty tam jsou...vem si treba 1. fotku,tam je zcela normalni...a ted si predstav,ze se zakali-zmatne

16.9.2007 18:51

snakesmanic napsal(a):
chrestil jako chrestys... :D ...to asi tezko..nanejvys sycel,je vystraseny...a k otazce:proste se zakali a zmatne,mrkni na cornsnakes.websnadno.cz ..web,neni muj ale fotky tam dane guttaty tam jsou...vem si treba 1. fotku,tam je zcela normalni...a ted si predstav,ze se zakali-zmatne

Mozno to sem nepatri, ale nemohli by ste mi niekto povedat, ci je "cube" poddruh ci variacia? a mozno aj nejake fota

16.9.2007 19:27

kamilarea napsal(a):
Mozno to sem nepatri, ale nemohli by ste mi niekto povedat, ci je "cube" poddruh ci variacia? a mozno aj nejake fota

nepatri to sem noo...ale....tady muj albino cube motley

16.9.2007 20:05

snakesmanic napsal(a):
nepatri to sem noo...ale....tady muj albino cube motley

Moje cube Creamsicle

17.9.2007 14:13

moreliabredli napsal(a):
Moje cube Creamsicle

ten butter urcite nie je motley ale chcelo by to vidiet brucho ako sa uz pytal stefo.

17.9.2007 14:49

tommyduska napsal(a):
ten butter urcite nie je motley ale chcelo by to vidiet brucho ako sa uz pytal stefo.

ten butter mi taky jako motley moc neprijde,ja znam butter motley jako uplne jineho hada...ze zacatku ma naznak moley a pak az ke konci(jestli se tomu moley da rict)...az bude fotka bricha budem moudrejsi

17.9.2007 15:38

snakesmanic napsal(a):

to teda nevim proc rikas tezko...muj uzovak kdyz je vystraseny,dela to same.a urcite nesyci,normalne chresti ocasem.

18.9.2007 16:29

kamilarea napsal(a):

Samozřejmě jde jen o barevnou formu.

18.9.2007 16:32

rain napsal(a):
to teda nevim proc rikas tezko...muj uzovak kdyz je vystraseny,dela to same.a urcite nesyci,normalne chresti ocasem.

Spousta druhů, guttaty nevyjímaje, při vzrušení třepou prudce koncem ocasu podobně jako chřestýši, jen jim místo chřestidla slouží substrát nebo suché lupení.

19.9.2007 14:51

krokodyl napsal(a):
Spousta druhů, guttaty nevyjímaje, při vzrušení třepou prudce koncem ocasu podobně jako chřestýši, jen jim místo chřestidla slouží substrát nebo suché lupení.

jaky je rozdil mezi butter motley a butter???

19.9.2007 17:05

morty1 napsal(a):

No tohle žádnej motley není....jen butter...od Jelena...:

20.9.2007 06:24

morty1 napsal(a):
jaky je rozdil mezi butter motley a butter???

Butter je barevná a motley kresebná mutace. Snow motley. H

Přidejte reakci

Přidat smajlík