Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2005 11:03

Mohl by, prosím, někdo určit, o jakého hada se jedná? Děkuji :-)

18.4.2005 09:35

utahraptor napsal(a):

18.4.2005 09:36

utahraptor napsal(a):

18.4.2005 09:45

utahraptor napsal(a):

Asi se jedná o nějakého Thamnophise,ale přesnějc Ti to bohužel nedokážu říct. Možná thamnophis marcianus

cislo.5

18.4.2005 14:34
cislo.5

utahraptor napsal(a):

Také myslím,že to je Thamnophis marcianus.

18.4.2005 14:46

utahraptor napsal(a):

Díky, trochu jsem se pokoukala na googlu po obrázcích a vypadá to, že to opravdu sedí na T. marcianus :-)
Má s tímto hadem někdo zkušenosti? Moc jsem toho nenašla :/
Nějaký chytrák nám ho prodal jako Pituophis catenifer annectans :) Jenže to bylo jasné že určitě není :-)

cislo.5

18.4.2005 15:33
cislo.5

utahraptor napsal(a):
Díky, trochu jsem se pokoukala na googlu po obrázcích a vypadá to, že to opravdu sedí na T. marcianus :-)
Má s tímto hadem někdo zkušenosti? Moc jsem toho nenašla :/
Nějaký chytrák nám ho prodal jako Pituophis catenifer annectans :) Jenže to bylo jasné že určitě není :-)

No,víš,nic ve zlém,ale vydávat Thamnophis marcianus za Pituophis catenifer a ještě tomu uvěřit.Chce se mi říct,že si to zasloužíš.Ale neber to ve zlém,příště buď opatrnější.

18.4.2005 16:03

cislo.5 napsal(a):
No,víš,nic ve zlém,ale vydávat Thamnophis marcianus za Pituophis catenifer a ještě tomu uvěřit.Chce se mi říct,že si to zasloužíš.Ale neber to ve zlém,příště buď opatrnější.

Kdo říká že jsem uvěřila? ;-) Ten inzerát byl tady na ifauně, psalo se že jde o rybožravou užovku z USA Pituophis catenifer annectans... už to mi bylo jaksi divné :-)
Byla jsem na hady (je to páreček) zvědavá, tak jsem je chtěla vidět, líbili se, cena byla příznivá... tak co to nekoupit :-) Přece to nenechám člověku který neví co doma má, ne? :-)

cislo.5

18.4.2005 21:02
cislo.5

utahraptor napsal(a):
Kdo říká že jsem uvěřila? ;-) Ten inzerát byl tady na ifauně, psalo se že jde o rybožravou užovku z USA Pituophis catenifer annectans... už to mi bylo jaksi divné :-)
Byla jsem na hady (je to páreček) zvědavá, tak jsem je chtěla vidět, líbili se, cena byla příznivá... tak co to nekoupit :-) Přece to nenechám člověku který neví co doma má, ne? :-)

Tak promiň,myslel jsem,že jsi je koupila třeba na burze s tím,že jde o Pituophise.

19.4.2005 20:36

utahraptor napsal(a):

Je to opravdu T. marcianus. Klic k urcovani Thamnophis je dostupny na netu a v bezne na burze dostupne lit., nebo k doptani u Dr. Lipenskeho napr. v knihach edice Peterson Field Guide - sev amerika. V pripade zajmu muhu poslat scan.

21.4.2005 18:33

utahraptor napsal(a):

Jsem zvědavý a kolik jsi za tu užovku dala?

22.4.2005 11:03

© acanthos napsal(a):
Jsem zvědavý a kolik jsi za tu užovku dala?

Zvědavče :-)) 1000 za párek, ale samička je rachitická.

Přidejte reakci

Přidat smajlík