Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2006 16:34

Posílejte sem fotky z lovu vašich plazů.

6.1.2006 15:19

martin marek napsal(a):
Posílejte sem fotky z lovu vašich plazů.

Jak z lovu? Jako když mi doma něco uteče? Nebo to zaběhne k sousedce?

No nevím nevím...čekáš asi, že se to tu začne hemžit zajímavýma fotkama z "cest", ze kterých si občas někdo něco doveze...ale že by se dotyčný při tom nechal nafotit a následně to tu zveřejnil...tak to by byl skutečný idiot!!!

No uvidíme

6.1.2006 15:46

mordor napsal(a):
Jak z lovu? Jako když mi doma něco uteče? Nebo to zaběhne k sousedce?

No nevím nevím...čekáš asi, že se to tu začne hemžit zajímavýma fotkama z "cest", ze kterých si občas někdo něco doveze...ale že by se dotyčný při tom nechal nafotit a následně to tu zveřejnil...tak to by byl skutečný idiot!!!

No uvidíme

Já si spíš myslím, že to ten dotyčný myslel tak, aby sem začali lidi dávat fotky, jak had loví např. myš

6.1.2006 16:02

zdenek0s napsal(a):
Já si spíš myslím, že to ten dotyčný myslel tak, aby sem začali lidi dávat fotky, jak had loví např. myš

Zrovna včera, jsem pod pračkou v koupelně ulovil korálovku, která mi před měsícem zdrhla z terária. Fotky z lovu bohužel nemám.

6.1.2006 21:06

vikicolek napsal(a):
Zrovna včera, jsem pod pračkou v koupelně ulovil korálovku, která mi před měsícem zdrhla z terária. Fotky z lovu bohužel nemám.

Jen si ze mě dělejte srandu.
Myslel jsem to tak jak to říká zdenek0s a ne že chytate
korálovky pod pračkama a nebo že někdo vozí ze zahraničí
zvířata mě zajmá jak třeba had loví nebo nějakej ještěr.

6.1.2006 23:17

martin marek napsal(a):
Jen si ze mě dělejte srandu.
Myslel jsem to tak jak to říká zdenek0s a ne že chytate
korálovky pod pračkama a nebo že někdo vozí ze zahraničí
zvířata mě zajmá jak třeba had loví nebo nějakej ještěr.

Jasný, normální lidi tě pochopili,jen si nějakej expert, co si neumí zajistit hady proti útěku potřeboval rejpnout.Až budu krmit,tak zkusim něco pořídit...

8.1.2006 16:33

h vysin napsal(a):
Jasný, normální lidi tě pochopili,jen si nějakej expert, co si neumí zajistit hady proti útěku potřeboval rejpnout.Až budu krmit,tak zkusim něco pořídit...

Tak tady něco je.Moje frieseika.Jen jsem zapoměl fotit přímo lov,tak už jen škrcení.Až se mi ale svleče regiuska a samec E.t.friesei,tak určitě něco udělam.

8.1.2006 16:34

h vysin napsal(a):
Tak tady něco je.Moje frieseika.Jen jsem zapoměl fotit přímo lov,tak už jen škrcení.Až se mi ale svleče regiuska a samec E.t.friesei,tak určitě něco udělam.

A tady už dojídá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík