Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2007 20:24

ahoj. mám další dotaz:
ve zverimexech často vidím hady, v misce s vodou (i dva v jedné vaničce) proč můj had (žovka červená) vodu vůbec "nevyužívá"? málo kdy ho vidím, jak se napije, ale stočený ve vodě nebyl ještě nikdy?
nemyslím si, že to je nějak podstatné. On by určitě věděl, když by tu vodu potřeboval, ale zajímá mě to...
za odpovědi děkuji.

13.11.2007 20:30

cubano napsal(a):
ahoj. mám další dotaz:
ve zverimexech často vidím hady, v misce s vodou (i dva v jedné vaničce) proč můj had (žovka červená) vodu vůbec "nevyužívá"? málo kdy ho vidím, jak se napije, ale stočený ve vodě nebyl ještě nikdy?
nemyslím si, že to je nějak podstatné. On by určitě věděl, když by tu vodu potřeboval, ale zajímá mě to...
za odpovědi děkuji.

Někteří mají prostě rádi vodu, někteří se v přehřátém terku ve vodě chladí, někteří si mohou ve vodě ulevovat od otravných roztočů.

13.11.2007 20:44

cubano napsal(a):
ahoj. mám další dotaz:
za odpovědi děkuji.

Ahoj, kazdy had je osobnost. Ty muzes mit rad sprchovani a min podporovat koupani ( samozrejme se jedan o blby priklad ). Stejny je to s hadem, nektery miluje vodu, jiny ji pouziva jen pri svlekani, na piti, vyprazdnovani, na chlazeni ( jak tu uz zaznelo )... tak chovu zdar
Ps: hod sem foto guttky at je tu zase nejaky obrazek

13.11.2007 23:36

cubano napsal(a):
ahoj. mám další dotaz:
za odpovědi děkuji.

Takhle (násilně) se koupe můj hrozna

14.11.2007 16:22

para napsal(a):

Ahoj, hele Paro kolik je tomu hroznysovi, pohlavi, vaha, delka... Je docela peknej. Hod sem dalsi foto!! Ja davam svou chvnou samici pri zradle. A samce na zemi... nic moc kvalita..

14.11.2007 16:28

ursus napsal(a):
Ahoj, hele Paro kolik je tomu hroznysovi, pohlavi, vaha, delka... Je docela peknej. Hod sem dalsi foto!! Ja davam svou chvnou samici pri zradle. A samce na zemi... nic moc kvalita..

Jeste sem zapomel. Kdyz se tak vyptavam tak taky reknu. Samec okol 3m, vek 4 roky, vaha asi neco kolem 20kg.
Samice: pres 3m, vek asi okolo 3 roku, vaha cca kolem 15 kg
toto foto fakt moc kvality nepobralo tak sem taky neco dej(te)

14.11.2007 18:45

ursus napsal(a):

Je to samec, 3 a čtvrt roku starej, ma kolem 2,4m a važí cca 15 kg

14.11.2007 19:02

ursus napsal(a):
Jeste sem zapomel. Kdyz se tak vyptavam tak taky reknu. Samec okol 3m, vek 4 roky, vaha asi neco kolem 20kg.
Samice: pres 3m, vek asi okolo 3 roku, vaha cca kolem 15 kg
toto foto fakt moc kvality nepobralo tak sem taky neco dej(te)

Moc na ty 3metry nevypada:)ale to se asi mi asi zda. Na hroznu je 3metry uz teda poradna delka, zvlast na samce...a jeste 4letyho... Moje samice ma 4roky zhruba 265cm a vahu nevim...

14.11.2007 19:25

para napsal(a):
Je to samec, 3 a čtvrt roku starej, ma kolem 2,4m a važí cca 15 kg

Stejne to musi byt mazlik podle toho co tu vidim. To s tema mejma bych tezko dela mozna jednou a naposled.

14.11.2007 19:39

ursus napsal(a):
Stejne to musi byt mazlik podle toho co tu vidim. To s tema mejma bych tezko dela mozna jednou a naposled.

Jeste tu dam muj prvni odchov od tohoto paru. Teda spis posledni dva co si chcu nechat
1. foto podle me 0.1 pri krmeni cca 4 mesice
2. foto zase dle me 1.0 pri krmeni cca 4 mesice

14.11.2007 19:40

ursus napsal(a):
Jeste tu dam muj prvni odchov od tohoto paru. Teda spis posledni dva co si chcu nechat
1. foto podle me 0.1 pri krmeni cca 4 mesice
2. foto zase dle me 1.0 pri krmeni cca 4 mesice

14.11.2007 19:50

cubano napsal(a):
ahoj. mám další dotaz:
za odpovědi děkuji.

Ještě svlečka mýho hrozny

14.11.2007 19:59

para napsal(a):
Ještě svlečka mýho hrozny

Podle toho svleku soudim ze ma urcite ke 3 metrum. Fakt ma 2,4?? Nejak mi to neprijde. Jinak constrictora mas v tom spodnim terku? A jeste jestli muzu jak je velky ( jen pro srovnani ).

14.11.2007 20:10

ursus napsal(a):
Podle toho svleku soudim ze ma urcite ke 3 metrum. Fakt ma 2,4?? Nejak mi to neprijde. Jinak constrictora mas v tom spodnim terku? A jeste jestli muzu jak je velky ( jen pro srovnani ).

Jj má skutečne cca 2,4m. Ta svlečka je dlohá 3 m takže by to odpovídalo. Jinak to spodní terko je toho hrozny a má rozměry 200x90x90

14.11.2007 20:42

para napsal(a):
Jj má skutečne cca 2,4m. Ta svlečka je dlohá 3 m takže by to odpovídalo. Jinak to spodní terko je toho hrozny a má rozměry 200x90x90

No tag to mas terko teda vetsi. Ja mam pro paru 150x100x50. Ja vim nic moc ale maji tam jeste palandu.. ale panelak je panelak no. Hele a mel bych na tebe velkou prosbu. Ja mam vsechny terarka celoskleneni. No a ted bych chtel udelat leguanovi (kteryho nemam jako jedinyho na chov - spis mazla) Neco podobnyho jako mas ty. Chtel bych mu udelat tero z tech OSB desek (nebo nvm jak presne), proste z toho co je na te fotce s tim svlekem. Tak jestli by si mi rekl jak to mas smotovany(obyc srouby..), z ceho to teda presne je, cca cenu, vlastnosti (reakce na vodu,vlhkost..) atd. Byl bych moc rad kdyby jsi mi poradil. Predem moc diky.

20.11.2007 20:28

para napsal(a):

Takhle se koupe muj jediny mazel v mem chovu -samice leguana zeleneho Čiko...

Přidejte reakci

Přidat smajlík