letosnake

bazilisek
napsal(a):
Zdravím...chtěl bych nějakého škrtiče...do ted jsem ale neměl terárko..uvolnil se mi pěkná skříňka..tak bych jí dal tam..má to rozměry 100x70x45(d,š,v) mohla by tam být???děkuji
Mohla...
bazilisek
napsal(a):
děkuji...a co mám dát jako podklad?? protože je to ze dřeva...myslim žebych dal asi bukové štěpky ale tu nádr s vodou?!!to tedy nevím...jedině že bycj je třeba vždycky vykoupal ve vaně...a jakou tam mám dát žárovku??60 W?..
Pokud chceš cokoli chovat ve skříňce, bude to chtít pár úprav, minimálně na dno vlepit sklo + 10-15 cm (dle hloubky substrátu) vysoké pásy skla po obvodu dna, pak si nemusíš dělat starosti s vodou. Bude třeba také vyříznout dostatečné otvory na větrání. Od věci by nebyl i nějaký voděodolný natěr stěn. O. Š.
krokodyl
napsal(a):
Pokud chceš cokoli chovat ve skříňce, bude to chtít pár úprav, minimálně na dno vlepit sklo + 10-15 cm (dle hloubky substrátu) vysoké pásy skla po obvodu dna, pak si nemusíš dělat starosti s vodou. Bude třeba také vyříznout dostatečné otvory na větrání. Od věci by nebyl i nějaký voděodolný natěr stěn. O. Š.
děkuji
bazilisek
napsal(a):
Zdravím...chtěl bych nějakého škrtiče...do ted jsem ale neměl terárko..uvolnil se mi pěkná skříňka..tak bych jí dal tam..má to rozměry 100x70x45(d,š,v) mohla by tam být???děkuji
Nazdar Petre, do toho terka samozrejme krajta prijit muze ( jak zaznelo i para ). Ale pamatuj na to ze se regiusky nekdy spatne mnozi a nechteji prijimat potravu... Na dno je vhodne vlepit ty sklenen pasy (muzes se klidne mrknout do tematu terarium z OSB desek ) tam jsou fotky necoho podobneho - kdyby si pridal nejake hodnoceni ( jak se ti to libi... ). Na dno bych pak volil bukove stepky od pana Rosti - www.utu.websnadno.cz ! Musim podotknout ze jsou to nejlepsi stepky s jakymi jsem se dosud setkal! A vodu muzes mit treba v lavoru...
Pro Krokodyla: pls koukni do toho tematu terarium z OSB desek, kde si mi radil, je tam uz vysledek...
ursus
napsal(a):
Nazdar Petre, do toho terka samozrejme krajta prijit muze ( jak zaznelo i para ). Ale pamatuj na to ze se regiusky nekdy spatne mnozi a nechteji prijimat potravu... Na dno je vhodne vlepit ty sklenen pasy (muzes se klidne mrknout do tematu terarium z OSB desek ) tam jsou fotky necoho podobneho - kdyby si pridal nejake hodnoceni ( jak se ti to libi... ). Na dno bych pak volil bukove stepky od pana Rosti - www.utu.websnadno.cz! Musim podotknout ze jsou to nejlepsi stepky s jakymi jsem se dosud setkal! A vodu muzes mit treba v lavoru...
Pro Krokodyla: pls koukni do toho tematu terarium z OSB desek, kde si mi radil, je tam uz vysledek...
Jo díky Honzo...a tedy přijímáš omluvu??